a la carola

jag har kommit fram till att jag ser lite botoxad ut på denna bilden.. haha!


unknown drunken injuries

Daniel har nog rätt när han säger att jag platsar i facebook gruppen "unknown drunken injuries". från min senaste fylla har jag fått detta "fina" cigarett märke på höger axel. det är alltid jag som lyckas.


litesmåttogott

janejmenvisst! treeevligt har jag haft det i helgen! :D i fredags stack jag till stranden med Johanna, Emma, Ola, Sebastian & ... Simon (?) stora stora vågor så det blev en del bad, mys! sen käkade jag & Johanna mat, sittandes på hennes vardagsrumsgolv, det kändes så "my first apartment" ;D haha, på kvällen blev det fotboll hos Helene & då bestämdes det också att jag ska vara med och spela beach handboll!! iiiih, nice nice nice. jag är taggad som få! i lördags åkte jag till Ronneby & gick & trånade efter alla fina bilar på Nostalgia, med mig hade jag även Mamma, Lollo, Hampus & Viktor :) på kvällen firade vi Felicia & jag & Pillan stack till premiären av Martin o Martin. ap mycket folk & tyvärr får det inte så värst bra betyg av mig. dem hade ju för sören knappt inget utbud i barerna! öl, cider eller grogg. vaaaaa? inga drinkar! blä, så tråkigt. igår blev det iallafall stranden med ett jäkla gäng, Tilda + hennes mor & far. Jessan + mor, Felle, Rebecca, Linus & Micke & några andra hockey killar. 20 grader i vattnet, så gissa om jag var i vattnet mycket ;) haha. fika på bagels på kvällen & jag fick skjuts hem av Linus & Semir (?) just bara för att dem behövde fördriva tiden lite :P jag tackar jag, haha. det är två roliga killar så det var ju ingen tråkig resa precis :P

 
mat på golv

  
Ronneby
     


     
Thunderbird! Denna underbara bil, vill ha vill ha vill haaaa!


Avslutningsvis, Pillan + jag, från i lördags :)

han lever iallafall!

eftersom ganska många har frågat hur det har gått för min lilla pälsboll, så tänkte jag tillägna hans hälsa detta inlägget. igår när vi kom till djursjukhuset så stapplade han fram, svansen hängde mellan benen på honom & öronen låg platt & matt neråt. efter att veterinären genomsökt honom kom hon fram till att han har ont i sina leder, så han fick en spruta med smärtstillande & anti inflammatorisk. de tog även blodprov på honom & sa till oss att vi skulle ringa idag på morgonen för att få reda på svaren. så halv nio i morse ringde jag & fick då reda på att han testats positivt för borelia, har för lite blod, för lågt blodvärde, de ska ligga på 120-135, Chicko har 93. han har även för lite röda blodkroppar & hans levervärde är alldeles för högt, 9-9,3 är normalt, Chicko har 15 nånting. så nu har han även fått antibiotika. så det är två olika mediciner som han ska ha. men hunden är iallafall avsevärt bättre redan nu! redan igår kväll piggnade han på sig. idag har han haft svansen högt, öronen framåt och hela hunden har varit på bra humör! han har ätit en massa, även en tuggpinne (!) & ville gå en lång runda & gärna i högt tempo & samtidigt moppsa sig mot andra hundar ;) men det fick bli den vanliga rundan i ett normalt tempo, han är ju trots allt inte läkt, fastän han tror det tack vare smärtstillandet ;D men nu är jag skit trött, så ska sova tänkte jag. det får bli utan Mr A, då den jäveln inte ville sova hos mig, KF! (kattfan) det får bli ett inlägg i morgon om dagen idag, finns ju trots allt en del att berätta ;D hihi.

Chiko


om lite mer än en timme så åker vi till veterinären med Chiko & jag är inte speciellt säker på att han får en bra dom. känns som att det nog faktiskt är tid att säga Hej Då.. usch, min bubbi! det kommer vara så jäkla trist & tråkigt här hemma utan dig. MEN, domen har inte kommit än, så än finns hoppet att han fortfarande kan förgylla dagarna här hemma.



baby

Maybe I should just turn my back
no strings attached?

hunden är dålig, så blir veterinären i morgon. igår gick han inte alls, idag har han gått litegrann iallafall. ringde till Lillö, vår vanliga veterinär, dem remiterade oss direkt till djursjukhuset, tyckte att alla symptomen är underlag för en röntgen. han är iallafall lite gladare idag än igår, om än bara lite.. bubbi! :(

precis kollat på He's just not that in to you, jag har en sån period nu när jag gillar cheesy filmer. haha, usch, ångest laddat! aja, jag är ju trots allt tjej. fast att mamma säger att jag tänker som en man.. ;D

it makes me giggle

haha, jag blir typ helt fjollig när jag kollar på twilight! ligger här & fnittrar för mig själv. haha. så jäkla knäpp :P

rastar!

nu sticker jag ut med Sam & rastar kyllingabenen! (måste ju se till att fortsätta motionera när jag nu väl har fått inspirationen. kondisen har ju faktiskt varit bättre..)


notera gärna att jag är hel gul, matchar kyllingabenen ;)

MMMMMMMMMM

M MA MAR MARABOU! nej, skämt å sido, fy fan vad jag var choklad sugen innan! nu är dock mitt sug stillat, tack gode gud för det. & nu ska jag smälta maten, sy lite & plantera så jag blir av med skiten, sen springa springa springa.
hej på dig!

i've just ruined my day

nej men alltså grattis fröken nyman, grattis till att du sovit bort en solig dag. jag som hade så mycket att göra idag också, plantera, sy, packa upp. varför är det så jäkla tråkigt att packa upp?! äsch, jag får väl helt enkelt se till att försöka göra det nu istället (knappast troligt, nu är förmiddags effektiviteten borta) vilket som, så blir jag väl lite aktiv sen när jag varit & sprungit med Sam. förhoppningsvis. jaja, jag ser iallafall framemot sovmorgon i morgon, för det blev det ingen idag. göinge bygg ringde tio över sju i morse, "hej, vi tänkte komma & mäta lite till ramperna, funkar det för er om ca en kvart?" inte så mycket att välja på, bara till att pallra sig upp & slänga på lite kläder. men snabba var dem iallafall, för ramperna är redan på plats & allt, så nu kan vi smidigt få pappa in & ut utan att vi behöver kämpa för glatta livet (okej, där tog jag nog i lite, men ändå). i morgon ska jag iallafall till stranden med Emilie, mys på högsta nivå. nu ska det fan byggas bränna! plus att jag får inviga min nya heta bikini ;)


midsommar!

varför är det alltid jag som lyckas? seriöst!? klantig som jag alltid är, kollade jag fel på min lilla tabell. fick för mig att flyget gick 1540, nämen hej va, 1800. satt på arlanda aplänge! typ 2½ h, kul då. jaja, min bok är iallafall utläst. för övrigt har helgen var underbar. ja faktiskt underbar. möttes av sjukt fint väder när jag anlände i sthlm i onsdags iallafall, knallade bort till city & sa hej till annalinn & rita, så underbart att se er igen! höll på att krocka med kim andersson (!!!!!) när jag var påväg ut från gallerian. men alltså fy satan vad lång han är! haha, jag nådde väl typ honom upp till midjan :P vilket som, så åkte jag hem till farmor & farfar & blev lite uppgödd & allmänt ompysslad :) torsdags kväll var det uppis som gällde för att sedan åka till värmdö för att fira midsommar. vi hade skit mycket packning med oss, herrejävlar säger jag bara! min resväska var packad till max med all vår dricka, jag hade min bag med sovgrejer & handväskan packad med lite ombyten & sådär. sen hade vi en storstor kasse med mat som vägde ton, för att inte tala om den ännu större kassen med johanna, david & emelies sovgrejer. plus att resten av gänget också hade väskor med ombyten. jobbigt var det, men fram kom vi! haha. midsommar var iallafall hur trevligt som helst! kul att festa med bara nytt folk, som dessutom var supertrevliga. i lördags var det skansen som gällde & även då hade vi galet bra väder, finnemang! idag käkade jag frukost med annalinn på stan (i uppis) & det var mysmysmys! så himla kul att träffa dig igen vännen! hoppas på att du hittar tid till att komma ner i sommar :) nu är det väl förhoppningsvis snart mat, lite sent, men vafan. sen blir det en ventilations promenad med Sam ;P först lite bilder från den gångna helgen, pallar inte ladda upp alla..

     
inte riktigt lika dragen som bilden försöker visa ;P


i'm stuck on you

ett år, 12 månader, 365 dagar. det är så länge jag har varit utan en bit av mitt hjärta. ja, för du är en bit av mitt hjärta. du var den speciella, den jag alltid hade ett pirr i magen för.

I look around and it's you I can't replace
Sebastian Rönn Persson

1987.07.06
2008.06.16


iloveyoumorethenicaneverexplain

neurologen sa att det var den långsamma versionen, att den inte var aggressiv. men den senaste tiden har den eskalerat lite väl mycket för att man ska kunna tro på hans ord. jag vill tro. tron & hoppet är det enda som funkar för mig just nu.

jag är inte redo, ge mig många år till
i love you more then i can ever explain

Emilies student!

uppdatering, helgen har varit lugn, jobb både fredag & lördag. men i fredags var det även student, & inte vilken student som helst utan Emilie student!! :D & vilken student sen! allt var jätte fint, maten var god, sällskapet var kanon & Emilies mamma sjöng en sång om Emilie, från melodin "när lillan kom till jorden". det var så fint så fint & när Emilies tårar började rulla var mina med påväg, så jag fick titta på något annat än studenten, haha :P men det var en bra student, hoppas du också tyckte det vännen, trots regnet. nu får ni iallafall lite bilder.


självaste studenten med sin pojke


Linda var där


och Janni


& så blev det dans. dans, dans, dans. som alltid när jag & emilie är i ett
rum med musik ;)

För Emilie har tagit studenten!!

blev halv dag på jobbet idag, tack vare skit vädret. nu väntar jag på att köra till Viby & fira att min fina vän Emilie tagit studenten! GRATTIS GUMMAN! :D


fab fab fab

dagen har varit blandad. det har både varit min dag & det har inte varit min dag. för det första så hittade jag inte ett enda par, inte ett enda! par skor, hur störigt är inte det? ALLA snygga skor  var slut i min strl, ALLA. moggigt som fan. sen till råga på allt så har det dykt upp lite gamla ragg här och var. det är som att mitt samvete förföljer mig.. MEN sen har det kompromisserats upp av att jag faktiskt hittade ett snyggt svart fodral. jag letade först, men hittade inget. andra gången jag letade hittade jag! iih. sen fyndade jag en bikini. denna bikinin har jag tänkt länge att jag ska köpa, men har liksom inte fått tummarna ur röven att göra det. så när jag kommer in på butik 47 & frågar efter den så får jag till svar att den tyvärr är slut - piss också! men.. hon har en undanhängd i blå, xs. hmm, kommer det gå? & blå? aja jag provar. & visst passade den & visst var den snygg i blått! dock är där ett litet litet fel, den har släppt i ena sömmen. men som tur är har den släppt på rätt ställe, det går att sy ihop utan problem. & jag får den för hundra riksdaler - fabolous i say! men nu är det mat, så hej så länge!

godnattsasvengodnattsafransgodnattsaklas

1. Hur gammal är du om fem år? 25
2. Vem var den sista du träffade? Mamma, Pappa, Håkan, Hampus, Roger - nere vid matbordet ;P
3. Hur lång är du? 159
4. Vilken var den senaste film du sett? haha, sällskapsresorna!
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Okej :) allt är bara bra. Själv med? - Denka
7. Vad är dagens planer? Sova?
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? förr var jag väldigt mycket för sms, nu ringer jag dock ganska så ofta :P
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? vid matbordet, för typ tre timmar sen.
11. Vilken ögonfärg har du? blå-gröna
12. När vaknade du idag? 0725
13. Har du någon gång hittat en katt?hittar katter varje dag, dem bara trillar in lite överallt här hemma
14. Vilken är din favoritplats? min säng, faktiskt.
15. Vilken plats föredrar du minst? garaget
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? det får tiden utvisa
17. Vad skrämde dig som barn? när jag var jättejätteliten var jag rädd för traktorer..
18. Vem fick dig att skratta senast? pappa
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? kläder på
22. Hur många kuddar har du i sängen? tre
23. Hur många landskap har du bott i? ett, eller om man räknar perioden jag bodde i sthlm, så två.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? sad but true, dock bara en gång!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor
26. Är du social? lite för social! haha
27. Vilken är din favoritglass? isglass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? flytta
29. Tycker du om kinamat? nej
30. Tycker du om kaffe? kan funka ibland men oftast inte
31. Vad dricker du till frukost? juice eller te
32. Sover du på någon särskild sida? nej, men alltid tvärs över sängen, diagonalt för att vara korrekt.
33. Kan du spela poker? nej
34. Tycker du om att mysa? JA!
35. Är du en beroendemänniska? inte vad jag vet
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? jamenvisst
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? oj, saker som är roliga?
42. Äger du dyra smycken? enda dyra är mitt arvegods
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? juice
45. Vem är den roligaste människan du känner? kan vara Martina, henne kan man alltid skratta åt :P
46. Välj ett ärr på din kropp? höger ringfinger, min kusin puttade i mig i vattnet, jag höll mig i ett ihåligt järnrör, en stor skinnslamsa stannade kvar på röret - med kött. yurk! pissade blod gjorde det också..
47. Vad har du för ringsignal? Can't buy me love - the beatles
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? haha, ja. mina blåa pyjamas byxor & ett par joggingbyxor.
49. Flirtar du mycket? ja
50. Vart togs din profilbild för din blogg? hemma i mitt badrum
51. Kan du byta olja på bilen? ja. bonnig som jag är.
52. Har du fått fortkörningsböter? nej?
53. Vilken var den senaste bok du läste? gomorra, fast läste inte ut den, då den var aptråkig!
54. Läser du dagstidningen? varje morgon
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? sjunger mest, jättehögt!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rix tror jag
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? handlelista
59. När var du i kyrkan senast? eh.. mars förra året, sara & davids bröllop. tror jag.
60. Vilka personer utmanar du? Alla som har lika tråkigt som jag och vill fördriva tiden lite!

bal bal & åter lite bal!

tänkte slänga upp lite fab bilder från studentbalen i söndags. jag stod där i regnet & bara önskade att jag fick gå på bal igen & dessutom så var alla så himla fina!

Emilie som var så jädrans fin!



Emilie igen :)



Robin, så stilig så! + hans baldejter

 
Kjellan hade en killer dress! :)


Sofia var också hur fin som helst!


och AnnSofi som passade jättebra i sin klänning!


Jag är stolt syster till Hampus Nyman

" Årets Basist
Hampus Nyman

I musikrummet allt han gett
över sladdar han trampat snett
En stadig basist håller ihop sitt band
Tonerna bestämmer han med vänster hand"

varit på avslutningsmiddag på Hampes skola idag, blev trerätters middag. i slutet så delades det ut diplom till alla eleverna, dem är ju bara 12 st :) det var bland annat årets samlare - Jocke, & jag blev inte förvånad ;) sen var där bland annat årets fiskare, årets kökserska & årets idrottare, plus en del andra. Hampe blev årets basist & jag är så jävla stolt över honom! när allt var slut smög vi upp i musikrummet & Hampe spelade lite för mig. det lät jättebra, han är grymt duktig! helt sjukt vad stolt jag är, han har äntligen hittat något han tycker är roligt & brinner för. han om någon är värd det. Hampus, du vet att jag är stolt över dig & att jag älskar dig. fast att jag vill döda dig ibland ;D hihi. men nu ska det bli kvälls promenad med Sam. puss på er!



förberedelser


i full gång :)


det kanske bara är jag, men jag ser lugnet i hans ögon & det, det är guld
värt för mig. <3


irritations moment

dagens irritations moment - folk som inte kan ta i hand ordentligt!
ja nej men visst, jag håller gärna i dina fingertoppar..

alldeles, alldeles... underbar!

utgång igår & det var tummen upp på det! STOR JÄKLA BAMSE KRAM till Sam som ställde upp & hämtade mig miss-i-nassen (som vi brukar säga här nere) idag vaknade jag kvart i nio & var as pigg, inget dåligt med det inte :) sen blev det till att rösta & gå på bya marknaden. sen var det ju såklart balen! åh så fina alla var & sicka minnen! tänk att det är ett år sen jag var på balen. fy vad kul jag hade, det är lätt ett av mina bästa minnen. mycket är ju tack vare att jag hade en fantastisk baldejt, jag vågar nästan säga den bästa. (ta åt dig nu Mårten!) sen nu ikväll körde Sam & jag (som även körde mig till bäckaskog - denna kvinna alltså!) hem till D .Persson & checkade film med honom & Håkan & Håkan. men hörrni, vilken fin lägenhet den där D. Persson har, tummen upp! :D nu väntar dock min söta Algot i sängen, så jag ska natta mig själv & somna till hans ljuva snarkningar.. haha! natti natt

samsamsam,

Samantha! denna underbara kvinna, jag hade faktiskt inte överlevt utan henne. jag lovar. inte nog med att hon löste mitt ena dilemma, vad fasiken jag skulle ha på mig? utan hon satte också på kedjan på cykeln som hoppade av så jag slapp gå hem. inte för att det är speciellt långt. vi har bara ett tåg spår mellan oss. men man måste gå runt det där jäkla spåret, får ju inte gå över! ;D

ajaj!

här har ni förresten mitt un-der-bara blåmärke som jag fick när jag ramlade i badkaret. lite medkänsla kanske? (A)


hatar magkänslor.

BS! jag har sagt det förr & jag säger det igen, jag känner.. hm, kände dig bättre än du själv. i saw it coming.

veeeeeet ni vad jag ska göra idag? :D jag ska fika med Najtis! ap längesen jag såg mannen, så det är verkligen högtid :P om cirkus en timme tar jag mig in till hässleholm & ska leta upp något "nytt" fik. haha, jaja vi får väl se hur det går! i morgon är det iallafall jobb & fan vad jag hoppas på bra väder! hur kul är det & sitta utomhus en hel dag när det är dåligt väder? nej inte alls kul, precis! jaja, jag får väl helt enkelt stå ut. & nu ringde dennis igen, fråga om inte jag kan jobba på studenten. jo sa jag, vill inte tacka nej till jobb. så förlåt Emilie! jag missar din student :( men får make it up to you en annan dag :) haha, förresten så har jag världens största blåmärke på min arm från i lördags. & det tog ganska lång tid för mig att komma på vad jag gjort. men igår kom jag fram till att jag tappade ju min tandborste, & när jag skulle plocka upp den så tappade jag balansen (tack vare min lite för aggressiva alkoholkonsumtion) & ramlade rakt ner i badkaret (Y) smart gjort.

Grattis på födelsedagen Håkan!

jogga

ute på jogging tur med Sam. lite på tiden att jag rastar mina kyllingaben!



shit, jag ser ju nästan lite biffig ut! ;D haha

enväldigtlångsammanfattningavhelgen.

iih, idag är jag trött trött trött! sjukt jobbigt var det att kliva ur sängen i morse. blev inte förrens tio i åtta.. men som bra var, var att pappa fortfarande också låg. så jag behövde bara fixa upp hampe. så ja, idag blev det lite sen frukost för vår del. kvart i nio satte vi oss. hunden är också seg idag, har nog lite ont i sina höfter idag också, morgon rundan hade inget tempo whatsoever. nu till något annat! lördagen var ruskigt jäkla rolig! fyyyyyy för attan säger ja :D förfest hemma hos felle med jessan & myh, därefter stack vi till class, sista gången nu innan dem stänger där nere, har ju bara uteserveringen öppen under sommaren. framme på class ställde vi oss i kön, var ganska mycket folk, jag får syn på mie & sticker fram & hälsar. hoppsan vad långt fram jag kom då! guuuutt. innan för dörrarna ser jag min darling johanna, weeehey! spenderade hela kvällen med henne & ja, det var som sagt ruskigt jävla roligt! har inte haft såhär kul på, ja jag vet inte när. iiih. såg inte jessan & dem på hela kvällen! skulle egentligen sovit i stan, men med tanke på min enorma alkoholkonsumtion, så kände jag att det nog var bäst att sova hemma. så jag ringde min älskade mor & visst kom hon & hämtade mig, tack mor! igår hade jag ställt klockan så jag inte skulle sova så länge, skulle ju ut & plocka liljekonvaljer till mamma. men jag struntade i klockan & klev upp typ... halv tolv? såg att mamma & pappa satt på baksidan, yesyesyes! smög ner för trappan & kutade in i köket så hon inte skulle se mig. ser hon att jag försvinner så vet hon att jag ska plocka liljekonvaljer till henne, & då blir det ju inte lika roligt! cyklade typ 3 km till en skog, in & plocka, plocka, plocka. blev en ganska så stor bukett. plockade även en liten till mormor :) cyklar hem, bakis som jag är, kliver ut på baksidan & lämnar fram buketten, "nämen? :O var.. var.. var har du varit? ligger inte du & sover?!" nädu mammsen, jag smög iväg för att lyckas surprisa dig & tydligen så lyckades jag. PLUS att mamma hon vann 24000 på triss igår. fiiiiiiiint :D men nu kära läsare, nu är det duschen som gäller för mig, senare är det fika i stan i det härliga vädret med min bästa vän johanna, tjingeling!

RSS 2.0