utgång!

Nu sticker jag & mina kyllingben ut & blir lite onyktra!


dåligt humör

palla! mamma är på as dåligt humör idag, kan inte säga något alls till henne utan att hon ska börja tjafsa. blir så jävla arg på henne! ni skulle sett hur hon betedde sig på Clas Ohlsson, jobbigt lik en tjurig jävla tonåring.. liksom för helvete! så nu är jag också på dåligt humör bara för det, & pappa också. lagom kul det där..

- mamma, när hade du tänkt vi skulle äta?
- jag kan börja med maten nu om du vill, vadå då?
- nej för jag ska vara i kristianstad halv sju.
- jaha, men ser jag ut som nån jävla hushållerska eller?!

liksomallaandrapåthestudio

Heldag i Malmö med Sam & Malin, här kommer resultatet!



       
     
   

matplanering

god förmiddag! solen skiner & visst är det härligt? jag & pappsen sitter & kollar på recept, planerar veckans middagar. tänkte att det var tiden igen att pröva något nytt. än så länge har vi bestämt oss för svamp- & färsbiffar med pasta, kinesisk gryta, kinesisk köttfärsröra i pitabröd & även grillade amerikanska hamburgare. sen vill tvunget pappa ha ärtsoppa också, så då blir det pannkakor för mig ;P men nu har jag inte tid att skriva mer, ska slänga ihop en handlelista, plantera & städa lite. Hej på er!

söndaglikamedbakisdag

nu har min lilla falukorv varit i slagsmål, så han är helt förstörd! eller aa, lite skadad är han iallafall. ett sår på örat som det har runnit blod från, en svullen framtass & ett ajaj bakben. lilla Vilgot, du är sån gangster! nej men det är rätt, sätt dem där jäkla grannkatterna på plats. du & Algot är ju herrarna på täppan här! ;)
igår var det utgång på schemat. fast först satt jag här hemma i solen & drack öl med pappa & Tommy, Håkan kom också sen. Vi grillade också, Tommy & jag. eller aa, mest Tommy, jag var bara biträdande grillmästare ;) men mysigt var det iallafall, & maten var sjukt god! efter det så drog jag in till stan, mötte upp Jessan på hennes jobb. där började jag med att pajja ett glas (Y) bra jobbat Erika! efter ca 1½ timme där så drog vi hem till Emelie på förfest. Mucho trevligt, men med lite drama ;) efter det blev det class & vi hade kul! sen satte jag & Jessan oss i en taxi från stan ca kvart i fyra. det blev "efterfest" i vä ;) & där var jätte små söta misar! så gulliga var dem :D hihi. idag har jag dock inte mått så bra, var sjukt jäkla bakis. usch! men jag hade som sagt svin kul igår :)


två av misekisarna :)


förfest gänget

fredagkväll

åh, innan ikväll var jag ute & gick i ösregnet med Chiko. det var hur mysigt som helst! :D nu senare på kvällen blev det film med Daniel & Håkan. Morgan Pålsson en världsreporter & där efter den tredje Mumien filmen. Bra kväll, men fy för sören vad varmt det var på Håkans rum! nu blir det väl dock snart sängen för min del. med Honey igång kanske? vi får väl se :)

förresten, Hej Håkan & Daniel, & välkomna till min blogg ;)

aldrig förr har jag känt igen mig så mycket i en bok

"Du har, som du ju redan förstått, ALS, säger hon. Och det är ju sant. Jag hade rätt alltså. Ändå ber jag henne att berätta. Och jag hör henne prata om svårigheter att diagnostisera, medicinera, reagera, informera..."
Ro utan åror av Ulla-Carin Lindquist

det var ungefär sådär det var för oss, när jag, pappa & mamma satt på csk, inne hos neurologen & beskedet om ALS slog ner som en bomb i vår vardag. jag var positiv & inte alls orolig när vi var på väg in. jag visste ju att det inte kunde vara något allvarligt, min pappa klarar ju allt, han kommer leva länge, länge. & neurologen var sen in, ca 20 min, & vi satt där, jag skojade & skrattade, pappa höll god min. so far so good. han började prata om vad proverna visat & jag hörde bara massa läkartermer som jag egentligen inte förstod, men än lät det ju positivt. sen säger han, "du har ALS" & jag hade ingen aning om vad ALS var just då. för mig var reaktionen, "jaha, det låter ju inte så farligt". läkaren fortsatte prata, mamma var helt stilla, pappa såg helt tom ut. - ALS.. vad jag har förstått så är den dödlig? hör jag pappa säga, jag höll andan. när läkaren svarade ja, då rasade min värld & än är den inte uppbyggd. den kommer aldrig att bli uppbyggd. det enda som byggs är en mur. en mur för att klara av vardagen. Amyotrofisk lateralskleros, ALS. aldrig har jag hatat ett par bokstäver så som jag hatar A L S.

ett litet raseri utbrott.

jag. blir. galen! jag har fått värsta utbrottet på mina bröder idag. GAH! för i hela helvetet! hur jävla svårt kan det vara att hjälpa till lite här hemma? VA? som Hampus i morse när jag sa till honom att det var dags att masa sig ur sängen (typ 511 gången den morgonen) för att han skulle hinna ta hunden innan skolan. vi kör varannan dag. "varför måste jag ta honom om morgonarna. jag ska faktiskt till skolan" ja, varför i hela havet ska du INTE ta honom?! du går ju ändå inte hemifrån förrens tjugo i nio. nej, då är det jobbigt, för då handlar det ju om att hjälpa till. ställa upp för någon annan i familjen, & se det går ju inte! eller det här scenariot. man ber någon av mina bröder att duka av bordet efter maten. då tillhör det ju att ladda diskmaskinen, torka spis & bänkar, diska eventuella grejer som inte kan vara i maskinen, torka bordet, skölja diverse förpackningar, tömma sopor om det behövs. ja ni vet, sånt som vilken annan människa tar för givet. nej vet ni vad dem gör? ställer in allt som ska vara i kylen & skafferiet, ställer grytor - med maten kvar i, på bänken, torkar bordet & lägger på duken. sen går dem. då tror dem att dem är klara. va? VA? jag vet inte ens var jag ska börja där. eller igår, jag säger till pappa att han får tidig frukost, för jag skulle vara hos ams idag kl nio. fine by him. tio min senare säger Håkan "åh vad skönt att vara ledig i morgon, jag ska ha sovmorgon." aa, men vad bra! kanon att du är hemma, då kan du fixa frukost till pappa vid halv nio, så han kan ta det ihop med sin medicin. "men då får jag ju inte sovmorgon" jätte klagande. & "varför kan inte du ta pappa?" KANSKE för att jag ska på ett möte! (nu är här ett ansiktuttryck format som ett frågetecken) men visst, mina bröder har många bra sidor också, dem är bra bröder som ställer upp för en om det skulle vara något. men fan vad dem är bortskämda & lata!


i morgon ska jag jobba hos Mats-Ola  :)


anywhoooo

aej! sjukt trött i varenda muskel, allt känns som en ansträngning.. =/ & faktiskt så tror jag inte det har något att göra med att jag jobbat idag. det är liksom ingen sån trötthet. äsch, jag vet inte hur jag ska förklara det, men konstigt är det iallafall! anywho, (ja jag skrev anywho, inte how.) så är mina blåa isprinsessor på, mamma ska fixa varm banan med choklad, sen glass på det, till eurovision :D tjuuusigt värre! så jag ska ha värsta hemmakvällen ikväll, mysa med mami & papi. tror det blir bra, nästan utmärkt :)

tänk för att jag faktiskt gjort min header helt själv!

tjejer, den här headern tillägnar jag ER! jag satt där & funderade över vad jag skulle göra för en header, när Daniel sa, "gör något som är du". utan er hade jag inte varit mycket, ni förgyller mitt liv med en massa skratt & kärlek & framför allt en hel massa underbara minnen! & bara för att någon inte är med på en bild, betyder inte det att du inte är lika viktig, för det är du! jag hade bara ingen bild som sa allt med dig på :D

högt & tydligt! :D

idag är jag på så bra humör så jag sitter här & sjunger högt och tydligt för mig själv, gud så underbart! synd bara att ni går miste om det :D "Tapetklister under mina skor, Du är så mycket vackrare än vad du tror, Jag vågar inte, Jag vågar inte" eller "I'm walking on sunshine whoa, And don't it feel good"  mys som tusan eller vad?! :D haha! idag är det fredag & det är ju trevligt det där. dock har jag inte den blekaste om vad jag ska göra ikväll & jag vet inte om det är bra eller dåligt, hihi. nejväl! nu är jag så himla sprallig & fnittrig här, måste göra nåt. tjing på er!


now i'm freeeeeeeeeeee!

weeeeeey! jag har fått hem min underbart fina rosa klocka idag! :D tjusig som tusan! sen har jag även förbrukar mitt presentkort som jag fick av mormor, stefan & roger med familjer. det blev ett vitt serveringsfat & en vit salladsskål med salladsbestick från mine :D nu ska jag bara planera en fancy middag för mina girls så jag kan duka värsta fint :) hihi! åh, igår köpte jag Rena Rama Rolf på dvd, haha, jag har skrattat så tårarna sprutat idag! :D så jävla klockrent. för övrigt var det ju bio igår, Änglar & Demoner & jag gillade den. alla kritiker har sågat den, men jag tyckte den var jättebra :) nu är det iallafall snart middag, kylling & ris med beasås! & vet ni? mormor & mamma påstår att jag inte kan prata skånska :O jag som tycker att jag pratar bredare skånska nu sen jag flytttade hem, än vad jag gjorde när jag flyttade..




btw så köpte jag denna underbara sidenjacka, eller vad jag ska kalla den,
i tisdags när jag var på nova med Emilie & Micke. syns lite dåligt, men detta
var den bästa bilden.. den är iallafall 3/4 arm, stora armar :)


jadijad

onsdag & jag ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag nog gå en sväng med pappa. vi måste ju passa på nu när vädret är fint! eller aa, idag är det ju lite sådär, kunde gott varit mer sol. men det går ändå :) senare idag är det bio med Håkan, änglar & demoner. tjusigt det dära ;)


                                                                 jag kan inte få dig ur huvudet unge! 
                                                                            förbjuden frukt är alltid godast.

saltopeppar.se

jag har beställt en grymt snygg klocka idag!
var nära på att beställa ett par as coola solbrillor också,
men jag höll mig. mamma hade blivit galen annars.. ;P men in & checka läget på http://saltopeppar.se



Sport Watch Transparent Pink - sicken skönhet!

litesådärsöndagsrörigtmenhålltillgodo

tjabbahej, klockan är halv tre & jag sitter & käkar frukost, (Y) stabilt. men jag sitter vid mitt "databord" (hylla) som jag satte upp igår, & den är stabil som fan! är man bra så är man. fast det är kanske som mamma säger, jag är lite mer som en man i mitt sätt att tänka & agera, än vad jag är kvinna. fast jag tycker jag är rätt kvinnlig. & dessutom så behöver väl man för sören inte gilla eller vara bra på att baka & laga mat bara för att man är kvinna? jaja, vilket som, så var jag hemma hos Matilda Larsson igår, Kjellan var också där. vi käkade bakad potatis & drack vin. sen skulle vi spela spel, men det blev så tråkigt så vi sket i det ;) trevligt hade jag iallafall, så tack så mycket :) idag har jag ju nästan sovit bort hela dagen, eller iallafall hela förmiddagen. detta kommer resultera i att jag inte kommer göra så mycket idag, iallafall inte förrens Samantha kommer hem. vilket nog blir ikväll, för då blir det promenad :) sören, nu blev jag sugen på chips. skit också!

det sitter långt inne att erkänna

Fast att jag inte vill erkänna det, så saknar jag dig K. Jag saknar att prata med dig. Kanske för att det är så lätt att öppna sig & prata med någon som man slipper se i ögonen sen. En som inte kan syna en, försöka läsa en, en som bara kan tolka orden. Jag vill inte gå tillbaka det vi var, det lämnar jag där det bör vara. Du har gått vidare, jag har gått vidare. Det är precis som det ska vara. Man saknar bara det man inte kan få. Jag nöjer mig med att sakna dig.

rutiner kan vara det bästa som finns

jag gillar mina dagar. iallafall förmiddagarna.
klockan ringer 0715, kliver ur sängen 0835,
går in & säger godmorgon till Hampus, går ner
& säger godmorgon till pappa & hunden.
därefter följer en halvtimme med tidningsläsande/ väcka Hampus.
halv nio när Hampus har kommit iväg till skolan så
sätter jag igång med frukosten. ägg & bacon står alltid på schemat
för pappa, jag däremot äter INTE bacon till frukost ;P
när vi har klarat detta momentet går jag ut med hunden
& när jag kommer in igen så stretchar jag pappa.
sen måste ju köket städas (diska stekjärn, tömma diskmaskin osv)
posten hämtas in ca 1000 & två ggr i veckan är pappa hos
sjukgymnasten, då oftast vid 1100. sen kommer mamma hem
från jobbet ca 1200 & då brukar min lediga dag börja :)
just nu består min lediga dag av att snora, snora, snora & sen däcka lite..
har åkt på en dunder förkylning som helt slagit knockout på mig.
blä! sånt gillas INTE! tur att det är dåligt väder ute.. ;D

mumma!

kollat på "Life of Ryan" nästan hela dagen,
and boy, he's cute as hell!


RSS 2.0