Nyttodag

Dagen har varit en såndär lite nyttodag. Ringde en del samtal & fixade & trixade. Bland annat till Skyways, dem offerna har ju dragit 450 spänn från mitt konto för en biljett som redan är betald sen två månader sen! Just snyggt säger jag. Dock behövde jag inte säga mer än "Hej mitt namn är Erika Nyman. Jag har fått en biljett dragen dubbelt från mitt konto."  för i den andra änden svarade hon "Mhm, låt mig gissa, är den dragen andra gången nu den 19:e & du åkte någon gång i juni?" Hehe, tydligen var inte jag den enda med detta problemet, men allt är snart löst :) Kvinnan i andra änden var iallafall väldigt trevlig & tillmötesgående :) Tvättat bilen till Mamms & Papps har jag också gjort idag! Känner mig för jävla duktig alltså :P Nu har jag dock planerat in en låååång dusch & därefter en film som ska kollas på från sängen ;D


haha!

Hej allihopa jag lever! Jag tog mod till mig & knallade upp på ovanvåningen (visserligen med en stor köttkniv i handen, men ändå) & tog mig en dusch. & vet ni vad? Där var inga muterade rabies smittade harar där uppe :D Nu ska jag dock kila till bussen för att åka till stan & lämna nycklarna på jobbet, sen ska jag träffa upp Emilie för middag & film här i huset :) Tjing!


usch vilken fegis jag blivit!

Hemma från jobb & idag var det inte alls lika skrämmande att cykla hem. Kanske för att jag hade fullt upp med att sjunga, spela luftgitarr & trumma? Haha. Jag läste något bra precis, som kanske stämmer in lite på mig? "Sometimes I pretend to be normal, but that gets so boring, so I just get back to being me."  Jag tycker iallafall att det är klockrent skrivet. Nu tänker jag dock ställa mig i en dusch, om jag vågar gå upp på ovanvåningen. Det har knakat så konstig där uppe hela dagen, plus att det knakade konstigt just nu. Okej, hör ni inget av mig på ett tag så ring polisen, för då har jag säkert blivit mördad eller kidnappad eller något sånt där.. Eller så har jag blivit uppäten av dem där läskiga hararna jag såg innan, dem som såg rabies smittade ut, & muterade (dem var skit stora!) Vilket som, så tänker jag utmana mig själv att våga gå upp ovanvåningen.

Lördag

Lite sådär glad idag & om ett par timmar vankas det jobb. Lite drygt dock att jag måste cykla till stan. Det är lite konstigt det där, tanken på att cykla till jobbet gör mig nästan utmattad bara den, men tanken på att cykla hem från jobbet känns inte alls lika jobbig. Haha. Tror det har med att göra att jag vet att jag egentligen kan ta bussen till jobbet, om det inte vore för att stadsbussar är så sepiga & inte tillåter cyklar.. Men visst är jag duktig som cyklar 16 km (8 enkel väg) bara för att jobba? Sören vilken motion jag får egentligen! Men usch, var faktiskt lite rädd när jag cyklade hem igår, det har ju börjat bli så himla mörkt ute & lyset från cykeln skapar skuggor runt cyklen. Så gissa om jag hade högt tempo hem igår? Haha :P Men nej, nu måste jag göra vid mig, är ju som sagt jobb lite senare :)

ha haaaaaaa!

Hoho! Jag spöade precis Johan i sten, sax, påse & han är en DÅLIG förlorare xD Smarrigt roligt det dära :P


!!!!!!!!!

Jag är på jobbigt bra humör idag. Amar bestämde sig för att jag rökat på, för att min parfym tydligen luktar marijuana? & för att jag är på så bra humör & för att jag var helt klantig. Peace Out! (?)


jag dör av skratt!

HAHA. Sitter & snackar med Mårten på msn, berättar om min bal-reunions dröm som jag hade för ett tag sen. Vi spinner vidare på idén om bal-reunion & Mårten kläcker då ur sig,  "bara det blir mer mat än förra gången. bara nej detta går inte jag beställer pizza.....vad ska du ha?" HAHAHHA. Jag skrattar så jag dör!




Mysungar!

Helgen har som vanligt bestått av jobb, men även av en massa mysande med små söta barn! I fredags åkte jag till Sösdala & hälsade på min kära vän Jonna :D Det var inte en dag alls för tidigt. Men som hon sa, det är så konstigt att vi är så avslappnade, fast att det är ett år sen sist vi sågs. Men så har det alltid varit, vi har alltid varit avslappnade i varandras sällskap :) & när jag var hos henne passade jag på att mysa med deras ny tillskott, lille Emil. Snällare unge finns nog inte, låter enbart när han är hungrig! Sån unge ska jag ha när jag skaffar barn :D Sen mellanlandade jag på min kusins b-day party, där passade jag på att kramas lite med söta Alice. Riktigt vitblond har hon blivit & hon har fått självfall, så nu är hon ännu mer docksöt än vad hon varit innan! Igår kom Jenny, Stefan & Bella, dvs hela familjen, hem på permis från sjukhuset. Så i och med att jag sover hos dem när jag jobbar helgnätter, så var jag ju såklart hemma hos dem igår. Så då fick jag mysa med gosiga Bella :) Massa pussar & kramar blev det såklart. Även idag har jag myst med henne, kan nog inte få nog av den unge :) Nu är jag dock hemma i Vinslöv, men hänger inte läpp för det. För jag ska faktiskt träffa Samantha idag! Måste passa på nu innan hon åker tillbaka till lumpen :) Får försöka få i mig en ordentlig Sam-dos, så jag klarar mig ett tag till utan min räddare i nöden :P Haha.



Ni kan läsa om Bellas (& Jenny & Stefans) kamp på Bellas blogg
http://bella-denvackra.blogspot.com


0545

Hej God Morgon God Natt.

Lucky Boys Confusion

Planeringen för kvällen var att laga mat till familjen, sen stryka upp en massa tvätt så mamma slipper det. Därefter röja lite på mitt rum & sen kanske sätta igång någon rolig film. Verkligheten blev jobb 19-22, utan mat i magen. Får väl se till att käka något på jobbet :) http://open.spotify.com/track/17VEMkl2ZoFVSt3aN9Xyxn - Lucky Boys Confusion, mitt senaste beroende.

:D

ÅH! I morgon ska jag träffa Jonna :D För jävla dåligt att vi bara ses typ en gång om året, fast att vi bara har max 2 mil emellan oss =/ Får väl ge det ännu ett försök att ändra det :P Men som sagt, tomorrow's the day & jag ser verkligen fram emot det :) Nu ska jag dock hoppa in i en dusch, sen ska jag ta mig till stan & fixa & trixa lite, sen till vä & hämta cykeln, sen till stan igen på något vänster, vill inte cykla in till stan igen :S sepebussar. Sen ska jag iallafall hoppa på tåget med cykeln :) Hej på er!

:D

Vem är jag?
Jag är en kort, jävligt pratglad, schizo flicka :D
Schizo? Ja, jag pratar med mig själv när jag bakfull eller när jag cyklar hem från jobbet mitt i natten. Eller mest pratar jag med kaninerna "niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinerna" när jag cyklar hem på natten. Dem är så många & så söta! & jag måste nog erkänna att pratglad är en underdrift. Jag pratar konstant, alltid, dygnet runt. :) Några frågor på detta?

a companion

Vissa dagar är svårare än andra, de flesta nätter är svårare än dagarna. För det är när man är ensam som tårarna kommer. De smyger sig på mig mitt i en helt vanlig tanke, helt oförberett. Oftast så känner Algot det på sig innan jag själv vet om det. Då flyttar han sig närmare och låter mig borra ner ansiktet i hans tjocka päls, han låter mig göra den rufsig & blöt, när det egentligen är det värsta han vet. Ibland lägger han tassen i min hand. Och vilken tröst denna katt är, vilket konstigt lugn han ger mig. Ett lugn som ingen annan kan åstadkomma. En katt, tänker många av er. Ja just, en katt. Men inte vilken katt som helst, utan min (vår) katt, en katt som jag haft vid min sida i 13 år. Det är en lång tid att bygga upp ett band som håller för de allra flesta sorger. Han har varit med vid många tårar, men inga tårar så intensiva och sorgliga som dessa är..


han är himma pa byn igen!

Han har kommit hem! Min pälsboll till katt är hemma igen :) Han kom knallandes i morse & han är inte fager.. =/ Hans i vanliga fall vita tassar är gråa, nosen är grå & han har nog fått en inflammation i nosen också. Hungrig var han iallafall. Men han mår inte bra, det syns, det märks framförallt på att han inte spinner när man kelar med honom..  Men han är hemma iallafall, så nu ska vi avvakta & se om han bättrar på sig, annars blir det veterinär besök. Annes tre små gangstrar åker hem idag, dem följer med mig ut till henne när jag ska baka efterrätten till hennes b-day party i morgon ;P

hoppelihopphopp

Tjollahopp! Kände att det var dags för lite ny design. Tänk för att jag har redigerat bilden helt själv i ps, eller nåväl, jag har frågat Daniel om hur vissa funktioner funkar, men annars har jag gjort det helt själv. Detta är ju en ganska okomplicerad bild. Försökte mig på lite svårare saker, men mina svordomar tog slut, likaså mitt tålamod. Så får väl försöka en annan dag istället ;) Idag skulle det egentligen blivit fiske med pappa, men där var en met tävling på det stället vi skulle vara på, så vi får ta det en annan dag. Synd, för jag var verkligen pepp på fiske idag! Vill ju prova mina vingar på flugfisket nu när man slitit så & tränat & haft sig! Haha, men ja, som sagt, det får bli en annan dag.  Nu ska det väl dock vankas mat, hoppas jag. Tjing!


:)

Kattungar i all ära, men fan vad jobbiga dem är ibland. Ligger här i sängen med Pumba, Annes lilla skit, & inom loppet av tio min har han hoppat x antal ggr på mitt ansikte, tuggat på hela min underarm, slickat på min data, tuggat på mitt täcke i ren frustration, tuggat på min kind (!) & samtidigt hunnit pussa på mig, spinna & vara jävligt söt. Han är energisk, pipig & klängig. Men även pussig, gosig & mysig. Igår somnade vi kind mot kind, det vill säga, han låg med sitt huvud på min kind. Hur mysigt? Igår hade jag även Timon, Annes andra kattunge, sovandes hos mig. Han låg tätt tätt tätt in till mig hela natten & var hur gosig som helst! Hennes tredje katt, Tiger, han låg i min fåtölj & var mest underbar för att han inte tog upp plats i min säng ;) Ja, Anne & Jim är ju på semester, så därför har vi alla deras katter är hemma. Inte helt problemfritt då Vilgot protesterar högt varje gång han är inne, vilket inte är ofta, & Algot har vi inte sett till sen i måndags eftermiddag, vilket oroar mig ganska så rejält.. =/ Nåväl, hennes katter åker hem på fredag, så då hoppas jag att Algot dyker upp igen, men han får gärna komma tidigare. Från en sak till en annan, så har jag kollat på Clint Eastwoods Gran Torino, & jag säger bara fy fan vilken bra film! Jag har skrattat & beundrat åt varannat, han är verkligen Mästaren med stort M. Dagen då han inte längre är tillgänglig för allmänheten, är dagen då vi förlorar någon stor. En Elvis stor. Clint Eastwood & Gran Torino är mästerverk. Med den avslutningen säger jag nu godnatt.


Pumba


RSS 2.0