Äntligen blir hon skåning igen!

Räknar dagarna tills jag får "hem" min fina vän igen! Dagarna är inte så många, 6st bara, and its absolutely fabolous! Jag hämtar ut hennes lägenhetsnycklar på måndag, sen flyttar vi in henne i hennes lägenhet på fredag. Kan det bli bättre?! Faktiskt, för vi kommer bo pretty close to each other :) Galet bra det hära tycker jag.



Konsertveckan

Läst på http://www.smokie.co.uk/News.asp


"Tuesday 26th July 2011
Scandanavia


Sweden and Norway last weekend. A great time in Sweden although the wettest and most vicious storms that we have ever worked in on any festival in our career.Thanks very much Sweden! Friday took us to Oslo where in a matter of 2 hrs of us landing at the airport, Oslo became world famous not for Nobel peace but for a serial killer from his native country. Our hearts go out to the victims,families and friends who will feel the effects of this dastardly crime for the rest of their lives.Our love to all the peaceful people of Norway. We saw your solidarity in grief. A country pulling together in such a time of sadness. I looked at the Tv news today and the killers lawyer will plead insanity on his behalf. How can this be so, He organised this crime precisely and an insane person would not be so orchestrated in his venture.

God bless. x

T "


Underbara band! Så jäkla bra live. Dagen innan stod jag och njöt av kanske sveriges bästa live artist - Veronica Maggio. Dagen efter står jag i hällande regn, med extremt kassa förband (Mojje & The Moniker), för att sen bara njuta av varje sekund när dessa legender går på scenen. Jag gillar det helt enkelt! :)

Underbara semester.

Har haft en kanon start på veckan. Underbara semester. Spenderat mycket kvalitetstid med min kärlek, och även träffat min underbara fina vän Jonna. Så sällan vi ses, men så bekväma vi är med varandra. Galet! Har också varit i stallet och slitit lite. Tömkörde Ellington igår, jag har inte tömkört sen jag var 13 år. Tackar gudarna för att Ellington är så snäll och tålmodig! Tänk så mycket han får stå ut med egentligen ;) Men ja, det gick faktiskt väldigt bra må jag säga. Ska försöka tömköra en gång i veckan, då det är fantastiskt bra träning. Framförallt muskelträning, och det kan ju Ellington behöva lite mer.. Eller inte. Stort muskel- och energiknippe är vad han är! :) I morgon är det iaf Liseberg som gäller med familjen Thuresson. Ska bli trevligt! Jag har bakat frallebullar ikväll som ska fixas till i morgonbitti till frukost. Hade tänkt köra lite Salami/Brie/Rödlök och Skinka/Sallad/Tomat/Rädisa. Gott och enkelt, precis som jag vill ha det.


Omvandling

Har äntligen fått upp mina väggord och mina fina fina foton!
Så tänkte slänga upp lite bilder och visa :)


Före


Efter





Före



Efter




Kvällens middag

Kvällens middag, Gulaschsoppa med en klick creme fraiche, pärltomater och färsk basilika.
Man ska skämma bort sig när man är sjuk!


Man ska väl lära sig den hårda vägen?

Att vara självgod eller helt enkelt alldeles för positiv, när man sitter på en unghäst som håller på att ridas in, det är absolut ingenting att rekommendera! Jag fick erfara konsekvenserna av det igår. Har lyckats med ett ypperligt fint och lugnt pass på Leffe, och tänker precis bara avsluta med en liten liten galopp volt. Tjong och smack! Så bra gick det med det. Idag sitter jag därför med en väldigt ömmande och lite blå näsa, samt en helt kass höger höft. Allt det utan att ens ramla av! Märkligt säger jag.. Att det sedan var ren och skär fröjd och glädje att få hoppa upp på Ellington, och känna att allt bara flyter på och att jag bara behöver tänka vad vi ska göra så fixar han det själv, det behöver jag kanske inte ens säga? ;P Jag gillar min fina vän Ellington!

Hujeda mig!

Hujeda mig vilken träningsvärk jag har idag! Blev ett ordentligt hårt pass på ridbanan igår. Misan har bestämt sig för att jag Ellington ska ut och tävla så småningom (hur i hela friden nu det ska gå till..) så hon drillar oss hårt. Och igår, var det värre än vanligt. Dessutom har jag övningar i hemläxa. Övningar som ska göra mina benmuskler längre.. Hujeda mig en gång till! Dock så ska väl resultatet bli skit bra sen, hoppas jag! Att jag sedan fick agera ridlärare åt Selina, som skulle trava för första gången i sitt liv, gjorde ju inte saken bättre. Springa sju varv runt ridbanan (vi har dessutom den stora banan 20x60m) när man redan är slut i huvud och kropp, det är ingen höjdare. Men vad gör man inte för en liten tjejs lycka? ;) Men en sak ska jag säga er, att skola om hela sitt tänk och agerande efter 16 år som hopptjej, det är inte lätt! Men jag är på god väg. Så jag kan väl egentligen titulera mig som dressyr ryttare nu :)

RSS 2.0