I gotta feeling

Det var utgång i fredags, och det var utgång i lördags. Brände alldeles för mycket pengar! Helt otroligt att det inte syns på bilderna från i fredags att jag nog med nöd & näppe stod på bena. Så går det när jag blandar alldeles för goda Mojito's & när det är alldels för roligt att shotta ;P Men men! Jag trivdes bra.




mytomera

Råkade tjuvlyssna lite på Hampe och hans gangsta vänner. Någon av dessa smsar och säger något till Hampus, varpå han svarar - Men fan, den där jävla Louise är mytoman! Du kan hälsa henne att hon kan mytomera så MYCKET hon vill!


Haha, mytomera! Jag skrattade. Ganska mycket. Dessa unga förmågor! ;)


snuttitutti

http://open.spotify.com/track/53ObWBRMcjtFl8F2JYcniB

if god made you - five for fighting

Stockholms minnena bara flödar när jag hör denna låt! Jisses vad jag saknar Stockholm (Bålsta, Uppsala), floristjobbet.. Det är helt sjukt.

knasigt

Okej! Ett litet missförstånd här då va. Jag trodde ju att kartan som fanns på blocket, tillhörande annonsen, visade var objektet (hästen i det här fallet) befann sig. Men tydligen inte. Det är inte 10 min cykelavstånd hemifrån mig. Prova 5-10 min bilfärd, beroende på trafiken.. Aja, jag kan ju alltid ta bussen. Jag kan ändå nästan aldrig vara där på helger, då jag jobbar för det mesta. Men ja, halv tre på torsdag ska jag iallafall dit :)


Kanske kanske!

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, som Lasse W säger. Men nu har jag jäklar i havet tagit tag i det hela! Har mejlat en tjej som bor bara en liten bit från mig, som sökte medryttare till sin lilla hästapålle, och nu ska vi försöka träffas i veckan. Så vi får väl se om det klickar mellan oss alla tre :) Hon är tydligen inte utbildad (alltså hästen) och det är tänkt att vi ska rida ut lite i skog och mark och sådär. Och vet ni vad? Det passar mig alldeles utmärkt! Jag har liksom ingen önskan alls att träna och trixa en massa. Det är inte min grej längre. Visst utbildar jag gärna henne lite om det behövs, men det är inte det jag är ute efter. Jag behöver röra på mig och jag saknar hästarna som fan. Jag saknar lugnet det ger mig. Och med tanke på min situation numera, så känns det som det enda vettiga att sätta igång med hästarna igen. Det är som terapi för mig. Så håll nu tummarna för att vi trivs ihop, för det hade ju varit hur kanon som helst. 10 min cykelavstånd hemifrån, kan det bli bättre?



Här har ni förresten skönheten :) Tänk vad mysigt att lunka runder på henne nu i höstmörkret!

SKIT!

Jag blir galen! För någon helgnatt sen så såg jag en grymt snygg, rosa, kvadratisk, digitalklocka med gummirem på en kund. Jag blev helt lyrisk & kommenterade hennes fina klocka. Hon berättade då vad det var för märke & att den fanns att köpa på hemsidan. Hon berättade även att hennes syster hade den i vitt & att den var lika snygg. Men jag kan för gudarna inte komma på vad märket hette! Vet att det var något på K & det var inte speciellt långt. Klockan skulle tydligen inte vara så dyr heller. FUCK! Jag har letat & googlat & kollat på bilder som en galning, men jag hittar inte klockjäveln! =/ Så sjukt jäkla irriterande så jag vill bara dunka huvudet i väggen..

Inga kan ta fel på varann som vi.

I have to block out thoughts of you, so I don't lose my head
They crawl in like a cockroach..  will you never try to reach me?


Fortfarande sjukling, en shot cocillana värmde precis min mage och nu ska jag väl sova. Det är jobb i morgonbitti, 8-16, I just hope to god att min hosta är borta tills dess..

vältrar mig i självömkan

Snorar, hostar så jag klöks & halsen strejkar big time. Lägg till att jag även har ont i nacken, vilket leder till lite huvudvärk. Jag är verk-lig-en pepp på att jobba Peters pass idag.. Visst att jag trivs på jobbet och sådär, men det är inte speciellt roligt när man mår lite mindre bra. 16-22, bara att go for it. Det är ju inte så precis att jag kan se framemot lite ledigt sen heller, jobb fre, lör, sön, mån. Jag kommer vara död. Det svåraste är ändå att jag inte kan hjälpa pappa med något, känner mig så jäkla taskig att lägga allt på mamma, som även hon mår dåligt. Men hennes smittar inte, så hon får göra det. Smittar jag ner pappa så blir han automatiskt sämre & något sådant vill vi inte. Självömkan var dagens tema jaaaa!

drummergirl!

jag har blivit brutalt & rejält beroende. av att spela trummor! storebrors "rockband"s trummor går varma & jag kan inte förmå mig själv till att sluta spela. varför satsade man aldrig på att börja spela trummor under sina unga år? liksom fiol? haaaaaaallå? jag skulle ju tagit trummor istället. jävla skit.

varg varg!

:)

förfest på näsby med gitarr spelande & pippi thung taow yaow mat :)

anna mun kaikki kestää

It was so good, once upon a time
It was a simple time, it was a good time
And it's tearing us apart at the seams
But I remember 

I made a promise to myself
To say each day how much he means to me
And avoid that circumstance
Where there's no second chance to tell him how I feel

If tomorrow never comes
Will he know how much I loved him
Did I try in every way to show him every day

Is the love I gave him in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes


små bitar från sånger, som spelas på repeat. sånger skrivna för andra, men som träffar så bra, just nu, för mig.


Idole d'Armani

Jag har blivit beroende. Är så sjukt nöjd med mitt nya val av parfym så jag går hela tiden och sniffar på mig själv. Bara för att jag tycker jag luktar så gott.


Ups & Downs.

Detta är en upp & ner blogg, ni får ha överseende med det. Update, var ledig hela helgen! Så på lördagen blev det galej med anledning av Samanthas 20 års dag. Jag gjorde ett jättefint kort (om jag får säga det själv, vilket jag får) till henne. Det stod, "Från första fyllan.. Till Systemet!" & så hade jag tre bilder på henne från hennes första rejäla fylla på min 17 års fest ;P Synd bara att jag inte fotade kortet, för det var verkligen fint! Men ni kan få se bilden på henne?


början..                     mitten..                          slutet..

..på festen.

Så löd texten, & jag tycker jag var rätt bra ;D


RSS 2.0