Jag vill ha sol!

Sitter instängd på kontoret idag, lite tråkigt med tanke på att det är så fint väder. Förhoppningsvis är jag väl klar snart och kan gå och fika med min fina vän Emilie :) Men vem vet vad chefen mer har planerat?..


Keep it togheter!

Sämst uppdatering för tillfället. Har väldigt mycket om och kring mig just nu. Mycket, mycket jobb med en massa, massa nytt. Ägarskiftet går snart igenom och jag ser riktigt mycket framemot det! Sen är det ju flytten som prioriteras också, hur tråkigt är det inte att flyttrensa egentligen? Världens mest oinspirerande sak att göra. Men man får väl se det för det positiva, tänk så mycket jag ser framemot att bli sambo :) Sen har jag dessutom ett par tre stycket sidoprojekt som behövs tas tag i också, rätt omgående faktiskt. Och så har jag ju Ellington. Stackars Elle som får lite väl för lite uppmärksamhet av mig för tillfället. Mitt samvete mår inte bra, har inte varit i stallet sen i lördags då jag dessutom red Cannan.. Men idag! Idag ska jag allt ta mig till stallet och mysa med min tjockis. Efter det så väntar det jobb på mig hemma på datorn, blir en lååång kväll känner jag.






Bjussar på två av mina favorit bilder på mig & Ellington.
Nästan exakt ett år sen dem blev tagna :)

En januari månad för väldigt länge sen!

Kolla vad jag hittade i en låda i källaren. Bild på mig från min allra första tävling! Shettlands kul, hinder på 30 cm och med hästen Lukas, en första plats blev det också! :) hihi.


Humöret är på topp!

Är glad idag för att:

1. Jag fick mindre fortkörnings böter än väntat ( och fick dessutom behålla mitt kort trots att prövo perioden inte är slut än )

2. Att jag hade ett positivt och givande möte med nya cheferna igår!

3. Att Kalles svullna knä inte var något allvarligt. Ett fäste som fått sig en känga av små hästarnas sparkar. Men inget som behövdes behandlas. Och dessutom att fina hästen gick in som en stjärna i transporten och dessutom stod helt lugnt och stilla i den, även fast den stod stilla i en timme utanför kliniken i väntan på deras tur! ( Kalle har bara åkt transport två eller tre ggr på 2,5 år ) En pärla, det är vad han är! :)


Skåne!

Älskade fina skåneland! Denna fina årstid när man kan se vidsträckta vackra rapsfält, så himla fint! Mitt hjärta slår lite extra för detta underbara landskap.

Aningens dåliga bilder, tagna inifrån bilen..

 

 


Älskade älskade vår!

Så himla underbart att kunna rida i bara kortärmat, & att kunna binda upp Ellington utomhus & stå & borsta i solen. Tempen visade på 21 grader idag, hur gött?! Tog en skritt runda på vår jätte gröna vång som är full med gula maskroser. Det är något speciellt med att rida & höra gräset schvisha under en & samtidigt ha solen i ögonen & till råga på allt ha ett stort fint rapsfält som utsikt, i love it! Ge mig mer!

Bild på Ellington som står & myser i solen.



RSS 2.0