En bild säger mer än tusen ord.


"this dress is like pure poetry"




På beskrivningen står det "this dress is like pure poetry", japp japp, visst visst, inte hör ni mig protestera inte! Så väldans tjusig, fast det säger jag ju alltid om alla klänningar ;) MEN skillnaden på denna gentemot många andra jag lagt upp, är ju att denna är väldigt lätt att bära. Man kan ju ha denna på de flesta tilställningarna.

Finally!

Jaa! Jag har numera mitt gröna kort, fritt fram att börja tävla med andra ord! :D Det firar vi med en bra helg. Start i morgonbitti kl 7, med frukost på Fantasi med finaste "Sesillja", dagen fortsätter med ett par timmars jobb och sen ska jag hämta min svarta vän -  Balder. Vi två ska tillbringa kvällen med min finaste vän - Samantha. Härlig fredag. Att jag dessutom ska ha svarting i princip hela helgen, gör den ju inte ett dugg sämre, snarare tvärtom! Bästa Ellington har skött sig super bra hela veckan, dock får jag jobba som ett djur med honom nu! Herrn börjar bli ordentligt stark och har dessutom fått en killer kondis. Men jag ska väl se det positivt, mer träning för mig = med mer muskler! ;)

Lite sådär kinesisk sailor.



Är den inte cool så säg! Så fantastiskt unik så jag.. jag vet inte. Underbar helt enkelt och 50-tal så klart ;)

Grönt kort

Här sitter jag, lite sådär sjuk. Febern jag hade igår kväll är borta, tack och lov! Klockan 18 idag är det nämligen dags för första kurs tillfället, jag ska nämligen ta mitt gröna kort! Ett steg närmare tävling med andra ord. Det är jag och ponnytjejerna, kan bli.. trevligt. Lär ju inte alls känna mig gammal, haha. Ska sätta lite fart nu, måste fixa till mig, käka och sen köra inom stallet och slänga av Ellington svett täcket. Fick ju slänga på honom täcket igår efter ritten, en lång uteritt med resultatet att herrn var dyngsur, kändes inte så snällt att slänga ut honom ångandes i det kalla regnet. Förresten så går projektet med "halvan" segt. Väntar på att min hyresvärd ska godkänna tapeten, och det kan ju ta sin tid!

Åt rätt håll!

Tjoho! Är numera (återigen) medlem i Vrf - Vinslövs Ryttarförening! Ett steg närmare tävling alltså. Men först behöver jag ju ta det där gröna kortet. Hade siktet inställt på kursen som hålls i Munka Ljungby, men efter ett välkomst mail från klubbens ordförande blir det ändrade planer. Tydligen hålls det en kurs i Vinslöv, med start redan på tisdag! Håll tummarna för att det finns plats kvar till mig :)

RSS 2.0