Fotomodeller

Jag och Ellington var lite fotomodeller i tisdags. Jag har länge funderat över på vad jag ska ha på väggen ovanför sängen, och kom på att jag vill ha foton på mig och Ellington i snygga ramar. Syrran fick agera fotograf, och motivet var Ellington i ett rapsfält, med mig i vit klänning, barbacka på honom. Jag hoppas att bilderna blir lika fina som dem såg ut att vara i kameran! Här kommer iallafall en annan bild på mig och hästapållen, som lillebror tagit. Det syns väldigt tydligt hur stor Ellington är, och hur otroligt liten jag är! Haha :)



Ellington!

Tycker det är så otroligt skönt att jag har kommit igång ordentligt med ridningen igen. Och att jag dessutom hittat glädjen i det igen, är ju ett stort stort plus. Allt är ju tackvare att jag rider en sån otroligt mysig hästapålle! Ellington heter han, och han har allt det jag älskar med en häst. Ett stort och mjukt steg, lite bus, men ändå så otroligt pålitlig och snäll. Han älskar att bli ompysslad i stallet, och jag älskar ju att stå och borsta och gosa och prata och krama och ja, ni vet ju vad jag menar! Idag var det lite frisering av herrn som gällde, och med tanke på att han verkligen avskyr när man rycker manen, så fick det bli saxen, men det blev bra det med. Taggade ju till det så det inte såg ut som att han blivit klippt ;) Sen åkte benskydden på, och då åker öronen spikrakt uppåt! Han kan ju rutinen, benskydd = skogstur, och finns det något bättre än att lalla runder i skogen? Nej, inte för mig och Ellington iallafall! :) Slut på skriveriet, jag leverar en bild på stiliga herrn istället. Godkväll på er, läsare!


Sömn är överskattat, eller?

Sova kan man göra när man blir gammal, brukar dem säga. Men måste man inte sova för att kunna bli gammal? Vilket som, så blev det ingen sovmorgon för fröken Nyman idag inte. Vaknade av ett sms kl 8, "Glömde såklart lappen i stridens hetta, så skicka ett meddelande om vad det var du skulle ha". Ja, pojkvän är ju i Tyskland, så har skickat med en liten vinbeställning. Sesillja, också kallad Cissi, är också i Tyskland, så en liten beställning åkte på henne också, haha. Nu ska jag dock kliva ur sängen, fixa till mitt hår som är all over the place (gick och la mig direkt efter duschen igår, inte så smart..) och sen hämta Samantha vid tåget. Senare blir det en ikeatripp med nämnd vän och Adem. Härliga lördag. Eller? :)

Middag

Älskar mat som är enkel, snabb och ruskigt god på samma gång! Ett bra exempel är middagen jag fixade idag, en enkel laxsallad, innehållande ugnsbakad lax - kryddad med salt och citronpeppar, kruksallad, tomat, gurka, rädisor, rödlök, grönt äpple och fetaost. Toppa det dessutom med en vinägrett. Härligt gott!

RSS 2.0