Hungrig som en varg!

Geee miiiig maaaat! Är så hungrig så jag känner mig matt och nästan lite illamående. Har bara ätit frukost idag och gjorde dessutom ett riktigt konditionspass med Ellington. Tömkörde honom på vången i skritt (powerwalk) och trav (jogging), två varv! Sitter hemma hos min svägerska nu och ska strax beställa mat, sen drar festen igång! :)


Detta envisa snöande.

Planen för dagen är att köra till stallet och mocka och tömköra Ellington. Sen hem och fixa till mig för fest ikväll :) igår var det tänkt att jag skulle göra ett riktigt genomkörnings pass på Ellington. Men det snöade så jävligt, så jag sket i det. Längtar något så grymt mycket efter våren nu! Vill kunna komma igång ordentligt med träningen nu, inte hatta med en dag där, en annan dag här, pga att snön kommer och går hela tiden..

Nej, tid att göra sig i ordning nu!


Stopp!

Två små underverk och en fin mamma/syster sitter och myser. I tisdags blev jag visst 2 barns moster, det ni! Älskade L ville inte alls dela med sig av lillasyster igår när vi var och hälsade på den ny utökade familjen. Han skulle hålla och krama mest hela tiden. En liten stund lyckades jag dock mysa med lillan, och så mysigt det var! Perfekt att ha en som man kan busa multum med och en som man kan bebis mysa med. Stannar vi tiden nu? Tycker det är bra som det är nu ;)


Jag och min tjockis

 
Som sagt, väldigt ärliga bilder på mig Elle. Det är så himla mycket som liksom "faller på plats" när jag ser dessa bilder. Typ som hur dålig min sits var innan, och hur snett jag satt, och hur sne sadeln var, och hur liten jag faktiskt är till Elle. Mycket som har ändrats nu sen jag började träna för Kerstin. Jag har längt läderna för att få ner sitsen mer, sitter betydligt bättre. Jag har bytt sadel till en som inte är sned och har även börjat korrigera min egen sits, så jag sitter mer "rakt över" hästen. Jag ser nu också hur mycket jag håller emot i stigbyglarna, något jag inte tänkt på alls innan Kerstin påpekade det. Man ska ju inte ha någon vikt alls i stigbyglarna, jag förlitade (förlitar) mig alldeles för mycket på stödet från dem. Något jag jobbar med hela tiden och det blir bättre och bättre faktiskt. Jag förstår även vad Kerstin menar när hon säger "Ellington är egentligen lite för stor för dig" för jag ser ju jätte pytte liten ut på Ellington! Haha. Men min "litenhet" har aldrig hindrat mig från att ge mig på de stora maffiga hästarna ;) Sen att jag kan rida lilla Totte med är ju egentligen en liten bonus. Det finns fördelar och nackdelar med allt! Framförallt är det extremt nyttigt för mig att se dessa bilderna, för hur ofta ser man sig själv "in action"? Typ aldrig. Jag blir helt enkelt inspirerad till att förbättra och försköna (försköna genom att t.ex inte spreta med tårna..)
På lilla Totte, skillnad på storleken va? ;)
 

Bebismys och traggfika

Har varit på fika dejt med fina Cissi och söta Mira idag. Helt lyrisk efter bebismyset :)
Fick med mig en drös av bilder på mig och Elle hem också. De är så fina!
Vissa mer än andra, haha. De 'andra' är dock väldigt ärliga ;)
Håll tillgodo!
 
Gick visst bara att ladda upp tre st.. Får slänga in fler i morgon när vi än-t-li-gen har riktigt internet!
På återseende..
 

RSS 2.0