Att dela med sig.

Ja, nu är ju inte jag sådär vidare mycket för att anta diverse blogg utmaningar/facebook utmaningar etc. Men ikväll gör vi ett undantag, då jag är skrivsugen men inte har något vettigt att skriva om, och faktiskt tänkte bespara er från ännu ett inlägg om någon alldeles för fin klänning ;) Haha.
Så here it comes! 8 punkter som beskriver mig.

1.
Jag har enormt tåliga stämband! Kanske de tåligaste i världen, då jag väldigt sällan är tyst. Med nöd och näppe när jag sover och ibland inte ens då. Med andra ord, jag snackar konstant.
2. Jag älskar mjölkprodukter, men min kropp gör inte det. Inte min omgivning heller för den delen.. Laktosintolerant var ordet.
3. Jag är envis som synden och mer bestämd än en diktator.
Dålig kombo?! Who knows..
4. Jag har lätt för skratt, kanske lite för lätt. Som min kära mor uttryckte sig, "Den dagen du börjar gå på antidepressiva, går det sju torsdagar på en vecka."
5. Naturen har ännu inte misslyckats med att inte kunna få mig på bättre humör. Skogspromenader är som en anger management kurs för mig.
6. Jag blir döhungrig ca 8 ggr om dagen. Kan bara vara proppmätt i 15 min, efter 30 min är jag hungrig igen. Som tur är syns det inte på min figur, snarare tvärtom. Ju mer jag äter, desto mer går jag ner i vikt. Speciellt om jag äter skräpmat/godis/chips/kakor. Ibland är det en förbannelse..
7. Jag är svag för klänningar från 50/60talet. Tyll och chiffong är de bästa jag vet. (Som om ni inte visste det redan)
8. Jag gillar att skapa. Är utbildad florist, har pysslat i hela mitt liv och älskar hemmagjorda saker!




Jag och mina klänningar

Jag och mina klänningar! (Eller hur var det nu mamma?) Har slarvat bort 1,5 h vid datan nu, som vanligt på min absoluta favoritsida http://www.etsy.com Hittade ännu en klänning som flög rakt in i hjärtat på mig! Inte riktigt lika prinssesig som dem andra, men ändå bra nära. Candy Red står det i beskrivningen, och nog kan jag allt hålla med om det. Älskar detaljen i ryggen!


Än en gång så dör jag.





Fantastisk vintage chiffong klänning från 1960.
Älskar pärlpartiet i midjan och halsen!
Den har en riktigt snygg, lite grövre dragkedja i ryggen,
men kunde tyvärr inte ladda upp bild på det.
Designern heter Gladys Thopmson. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen.
JAG DÖR SÅ FIN DEN ÄR!

Lucky Luke

Tänkte bara meddela att jag är moster till världens finaste pojke. Ett litet mirakel med charm så det förslår! Min guldklimp :)




Till Lukas!

” Jag tävlar om en prins eller prinsesspall värde 1095-1220:- från Bonde of Sweden hos Fröken M.

Tävla HÄR du oxå ! ”


RSS 2.0