Bokhylla!

Jag måste bara skryta lite. Jag har världens absolut bästa pojkvän!! I födelsedagspresent fick jag bokhyllan jag så in i nordens mycket velat ha. GALET GLAD!! Han har dessutom lagt ner mycket mycket tid på den här presenten. Ringt alla äppleodlare i hela skåne, blekinge, halland, småland, massa bönder, och svaret var detsamma överallt, "Nej tyvärr, vi har inga äpplelådor." MEN, sen var där en bonde som tydligen visste en designbutik som hade, så Robin satte sig i bilen och körde till halland och införskaffade lådorna. I tisdags när jag kom hem från jobbet/stallet/affären så haffade han mig i köket, höll för ögonen och ledde in mig i vardagsrummet. Och där stod den, färdigmonterad och klar, och vilken lycka! Både över bokhyllan och pojkvännen min som så älskvärt fixat detta till mig :) Här är ni dessutom skönheten, nu ska jag bara fylla den med ;P




50tal



Härliga 50tal! Fantastiskt fin och väldigt användbar klänning. Precis som jag vill ha det :)

Again and again.

Så många klänningar, så lite tid!! Super klantiga jag lyckades låsa upp ena bakdörren på bilen, en av dörrarna som inte går att låsa! Skit bra jobbat Erika, du bor nära ett ghetto och har en olåst bil. Hoppas bara ingen vill sno min fina, skrangliga bil. Då blir jag "lissen i ögat" som vi säger här i skåne. Men, för att få upp humöret så har jag, som vanligt, kollat på klänningar på min favoritsida, Etsy.com. Bättre humörhöjare och bättre inspirationskälla finns inte.

Denna fina rosa klänning har ju allt, färgen, längden, formen, kjolen, rosetten. Kan fortsätta i all evighet. Se och njut!


Mitt hem

Har fått påtryckningar uppifrån, landet alltså, uppifrån landet, på att jag ska lägga ut lite bilder på min lägenhet. Så får väl helt enkelt se till att göra det. Har ju trots allt bott här i 9 månader nu :) Har inte inrett klart, men sen och andra sidan, blir man någonsin klar? Vilket som, så får ni hålla tillgodo med något dålig kvalité, taget med mobilkameran en solig dag.




Vardagsrummet med härligt fyndade pianopallen!



Sovrummet med egen gjorda sänggaveln.


Hallen med mina fina hattlådor.




Köket mitt fina, lilla, opraktiska, rosa kök!


RSS 2.0