allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar.

Dem säger jag är stark, men jag vet inte jag. Hur kan jag vara stark när jag är så bräklig? Hur kan jag vara stark när jag bara vill krypa ihop och låta tårarna rinna i rasande fart nerför kinderna så fort jag hör ordet död. Hur kan jag vara stark, när mitt hjärta går sönder varje gång jag tittar på pappa. Min älskade pappa. Hur kan jag vara stark, när jag inte vill inse hur kort tid han faktiskt har kvar. Hur är det att vara stark?

usch.

Vi började snacka här hemma för ett tag sen, om Hampes alla cykelolyckor, och då främst om en när cyklen gick i tre delar, och Hampe skrapade upp hela ansiktet. Dem fick skrubba honom ren med en tandborste på vårdcentralen, i två timmar! Jag visste att jag hade bilder på honom, och på cyklen. Men jag kunde inte hitta dem, men det gjorde jag nu. Usch, det såg inte fint ut!


Regal, grön

Jag har köpt ny klocka. Igen, som Robin sa. Ja, jag råkar gilla klockor, och just idag behövde jag något färgglatt att distrahera tankarna med. Fin är den iallafall, och jag har redan ögonen på en till att utöka min växande samling med.


sorg

Jag kan inte fatta att jag sitter här och skriver nu. Men det känns som enda sättet att ta in det hela. Farfar gick bort för ett par timmar sen, 18.30 för att vara mer exakt. Han har äntligen fått vila, efter ganska många år av att åka in och ut från sjukhuset.. Herregud, farfar. Åh, jag vill bara krama krama krama farmor nu! Sätta mig på ett flyg som tar mig direkt till henne. "Du är en marodör" "Kom här så ska jag knipa dig", det finns ingen som du farfar. Du är en galen knasgubbe som alltid ska sno godis, fast att du vet att du inte får äta det. Shit, jag skriver i presens.. Fan fan fan fan fan.





Dåligt humör är just nu bara en mild sammanfattning av mitt sinnes tillstånd för tillfället. Och folk undrar varför man inte är hemma oftare.. Irritation på mord nivå. Jag försöker iallafall vara en god dotter och hjälpa mamma igenom ännu en natt. För det ger ju faktiskt ytterligare en dag till med pappa..


Pappa, father, padre, papa, tata, pita-ji, babbo, otec, tad, otosan, ate, faðir, isä






RSS 2.0