with teardrops in my eyes.

Du vet inte hur bra du har det, förrens hela din värld rasar samman..


när du dör pappa, då dör en bit av mig, men resten av mig ska leva vidare, för dig.

jag är en pervers, jag är en pervers poliiitiikeeeer!

Städning står på schemat ikväll, men jag har bra och rolig musik på hög volym!
Ebba Grön – 1978-1982

citerat

Citat från jobbet, "Jag har kommit fram till att kvinnor är som katter. Går du emot dem, så backar de, backar du ifrån dem, så kommer de emot dig!" Sant eller falskt?

babybaby

sitter pau jubbet och hänger lite innan mitt pass drar igång. patetiskt, men vad gör man när tåg/buss inte passar som dem ska? en kopp te och en react tidning hjälper till iallafall, men ett stökigt kontor sänker det. jag som hade städat så fint och nu har amar stökat ner igen den jäkeln! MEN, nu är det snart helg och den ska jag spendera med min baby, så humöret är nog ändå på topp :P hihi!

skumt.

konversation mellan mig och Amar på jobbet.

Jag - Usch, jag mår dåligt idag, konstigt dåligt.
Amar - Jaså, det gör nog jag med.
Jag - Mm, det är typ som att jag mår illa, men ändå inte. Det är lite skumt.
Amar - Mår illa? HA HA du är gravid!

Varför är det alltid samma reaktion så fort en av det kvinnliga könet säger att hon mår illa? Illamående är inte lika med graviditet!

gliiiiiiiiider

Glassigt. Sitter på mitt kontor och käkar lunch, har spotify igång och bara gliiiiiiider. Jag gillar det ;)

http://www.knokk.se/

I totally adore min nya klocka, den är så snygg! Love Love Love :D Sen säger jag också Grattis till min älskade Mamma, på hennes födelsedag :) ♥



Från Knokk.se & finns i flera fina färger!


Nyårshelgen i all sin prakt! :)

Skiter väl jag i! - citerat från Oskar.

Har spenderat nyårs helgen i Uppsala/Vallentuna, eller aa, norra Täby som Oskar själv väljer att kalla det, haha! Onsdag kväll till fredag eftermiddag hos Johanna och David i Uppsala. Hade en helt underbar nyår med goda vänner, bra musik och allmänt mycket gläjde som strålade :) Fredag kväll till söndag eftermiddag i "norra Täby" där vi bodde hos Oskar. Fredagen var en riktig bakis dag med film hemma hos Jens i Täby (riktiga Täby!), lördagen åkte vi in till Stockholm och gick på Skansen. Ruskigt kallt var det! Trodde jag skulle förlora mina fötter till kölden.. Efter Skansen skulle vi shoppa och bestämde då att vi nog faktiskt kör på ett köpcentrum, så det fick bli Kista Galleria. Inte så där jätte mycket shopping blev det väl, men det var mysigt ändå :) På kvällen blev det taco kväll och sen sällskaps spel och vin. Idag, söndag, tog vi lite sovmorgon innan vi åkte och bytte till en större bil så vi fick plats med all vår packning. Två MEGA stora resväskor, en normalstor och så min lilla, haha. Bilen bar oss till Täby Centrum för lite tittande i butiker och lunch. Sen var Oskar "skiter väl jag i" Andersson så snäll så han skjutsade oss till stationen där vårt tåg gick hem till skåne. Fem timmar tog det, och det var lite drygt. Men jag hade ju fint sällskap iallafall :) Så tack tjejer, Matilda, Jessica, Rebecka, för en fantastisk helg. Och tack Johanna,
David och Oskar för att ni stod ut med oss!


RSS 2.0