Happy Sweet Sixteen!

Golvet burrar, väggarna burrar och jag undkommer inte hans musik. Är det nu jag ska ångra att jag köpt det där surroundsystemet till lillebror i sweet sixteen present?! Mja, leendet på hans läppar gör det värt det ett par timmar till.. Godmorgon förresten :)

:)

Fick denna bilden av Sam innan ikväll. Den är från maj månad när vi var nere i Malmö hos The Studio. Jag vet inte, men jag gillar denna bilden :)


bobbi!!!

Försöker peppa inför jobbnatten som komma skall, och även peppa för att kunna somna senare i natt/morgonbitti utan baby vid min sida. Wish me luck! 

finally!

JAAAAA! För ett tag sen försökte jag komma på vad en låt som jag lyssnade jättemycket på innan heter. Jag visste vad låten handlade om, och under vilken period jag lyssnade på den som mest, dvs våren -06. Jag visste vilket sorts av musik det var och jag kunde säga att dem sjunger om hawaii och att flickans mamma kommer på dem med att äta glass i hennes säng mitt i natten. Men jag kunde inte för allt i världen komma på vad det var för låt, eller ens vad gruppen heter. Så störigt har det varit! Kollat igenom all min musik på datan, men nej, inget resultat. Så nu ikväll när jag letade efter en annan låt på Spotify, så bara uppenbarade denna sig! Så nu lyssnar jag för fulla muggar och bara ÄLSKAR att jag hittat den igen :D Och okej, detta inlägget blev nog lite rörigt, men det skiter jag i ;P

hellogoodbye – Two Weeks In Hawaii

2249

Funderar över om jag ska äta något. Är lite sådär små sugen, men vet inte på vad. Sen ska jag nog dra igång en film och försöka somna i en tom säng utan baby. Katching!

Rrrrrrrrrr

Är galet glad numera, och det kan ha att göra med en viss R :) Hoppar i säng nu för att vara något sånär pigg på jobbet i morgon. 8-14 står det i kalendern och 8-14 it is. Sen blir det utgång på kvällen, dock en relativt lugn utgång, då det är jobb 16-22 på söndag.


:(

Jäkla skit blogg som inte vill fungera.

Mio.


Orden är inte många, tystnaden är ett faktum.

Mio </3

tjalalllaa

Du får mig allt för lätt ur balans

Försöker peppa inför jobb i natt. Det går inget vidare. Mina tankar är på lite annat håll. Men, jag får väl se till att jobbet hoppar före i tankarna helt enkelt :)


:D

todays feeling is kind of like this, :D


laughter

Tydligen så är detta en komisk blogg.

A man walks in to a resturant and orders a bowl of soup, then says to the waiter:
- will you please taste the soup?
- what's wrong with your soup?
- will you just please taste the soup?
- what's wrong with your soup, is it to cold?
- will you just please taste the soup?!
- is it to hot?
- WILL YOU JUST PLEASE TASTE THE SOUP!
- alright alright, where's the spoon.
- ahaaaaaha!

;)


Dagens feeling är ungefär såhär, :)


RSS 2.0