trött som ett as idag..

äntligen! har jag fått internet :D
nu kan jag få tillbaka lite socialtliv xD haha

trött som ett as idag..
jag skulle verkligen behöva två veckors semester!
men i morgon är det nyår som gäller,
och då ska jag & annalinn först jobba röven av oss,
sen är det fest i uppsala hemma hos fröken!
treeeeevligt värre! :)

men nu måste jag typ packa,
och borsta tänderna, sen funderar jag på om jag ska duscha ikväll,
så jag slipper gå upp as tidigt i morgon för att hinna med.
(ska ju åka med bussen 07.13 =/ )

juldagen

baha! nu skriver jag mitt första inlägg
från min alldeles egna data :D
iiiiiiih!

vele pär!

gårdagen bestod av middag här hemma
lagad av mig!
det blev paprika-bacon paj med en jättegod sallad!
på det blev sen pannacotta, som faktiskt fick bra omdöme av experten ;)
"Erika, din pannacotta är godare än den på kristianstads restaurang"
det ni! ;)
(fast sen kan det ju vara så att den på restaurangen kanske helt enkelt är för jävla äcklig)
senare söp vi till det på skumpa och annat gott
sen tog vi vår bag-in-box och satte oss i honey
och åkte till kristianstad för att gå in på class.
där det blev shottar (stora sådana)
för att fira att jag var hemma i skåne :D haha!
jessan mådde dåligt och stod där ute och spydde,
tjejen åkte hem senare.
sen dansade vi vidare och jag försökte leta upp samantha - no luck
letade väl med jämna mellanrum i ca 2 timmar.
visade sig sen att hon tydligen spytt och däckat inne på den ena toan.
ja, så då var det bara jag och tilda som pallade trycket, som vanligt ;)
haha! ;P
men kvällen var asrolig! fast att jag blev lämnad själv med några killar från älmhult (!) hahaha
tack tjejer + tuben & mange,
för en roliiiig kväll hemma i kära skåneland!


det är väl snart tid för att packa ihop mina saker,
ska väl köra om typ en timme.
jobbar ju faktiskt i morgon..
men nu får jag iallafall lite mer tid med mamma och pappa!
dem ska ju med upp idag! :D
stannar tills måndag,
anne och jim också :D

!!!!!

Snartsnartsnart hemma! Om ca fyra timmar är jag beräknad att rulla in i hässleholm :D fy fan vad skönt! Men nu får ni alla ha en riktigt bra julafton, det ska iallafall jag ha ;)

Ruskigt het!

Fast att det går emot mina principer, så måste jag medge. Det finns inte en sekund där jag tvekat på att tacka nej till henrik i scotts. Fy fan vad het snubben är! Ruskigt het! Och ja, jag får nog faktiskt klassas som en groupie, för läget är nog nästan så. Men det står jag för, det är han värd!

Skåneland here I come!

16. Det är så många dagar som jag jobbat i sträck nu. Tre återstår, sen är jag äntligen hemma i skåne! Även om så bara för två och en halv dag. Åker ju upp igen på annandagen. Men då tar jag med mig typ hela familjen! :D jäj! Annars då? Ja, vi var tre, men nu blir vi två. Rita blir butikschef på city den grisen! <3 (här skulle varit en bild på oss, från julfesten. Men det var så segt så jag sket i det!)

1

Ni som känner mig vet ju att jag är ganska så mottaglig för det här med det övernaturliga (säkert många av er som inte känner mig som suckar & idiotförklarar mig) & nu är det såhär, att, det spökar ta mig fan här hemma hos farmor & farfar! Inte inomhus. Utan utomhus. Varje kväll när jag ska byta om så känner jag mig iakttagen, det står någon utanför fönstret (faktiskt i detta nu som jag skriver)

2

& jag får en känsla av att personen vill knacka. Varför vet jag inte, men så är fallet. & jag har lite svårt att avgöra huruvida personen är god eller inte. Det är en man, eller iallafall känns det som en man och han är nog ganska så lång. Jag tror att det är typ farmors föräldrars gamla granne. Fråga inte varför jag tror det, jag har inget som stödjer min teori, men får väl höra med farmor i morgon & se vad hon säger om det hela. Själv tycker jag att det är Läskigt att det blivit så detaljerat... =/

...

Jag vet att det var svårt över telefon, men när jag var nära, ville du därifrån. Jag försöker träffa andra, men det är inte så lätt, jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt, men det är dags att lägga på, fast att stanna känns så rätt. Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut. Men om du inte saknar mig så har du dina skäl. Och överallt på jorden finns människor som vet, att regnet alltid faller. I tid & evighet.

:D

jag kände för att lägga upp en bild,
tänkte att ni kanske glömt hur jag ser ut ;)




emilie får vara med på ett hörn ;) <3

Saknad!

Jag saknar min Algot som fan, vill ligga och pussa på honom. Och Matilda med våra vinkvällar, seriösa snack, mat och myskvällar och allmänt underbar vänskap! och Samantha dig ringer jag en dag, måste fan prata lite med diiiig unge! Och så saknar jag Emilie, skvaller och filmkväll, festfestfest. Och så saknar jag tuben och jonas! Toppenkillarna som man alltid kan prata med! Och mamma och hennes kramar. Och så saknar jag hampus, att inte få kunna få göra honom på bra humör. Men saknar alla mina skåningar! <3

Jag gör som män gjort i hundratals år.

Män är objekt. Ja just precis, jag har blivit en sån som objektifierar alla av det manliga könet. Dem är objekt utan känslor. Dem ska enbart finnas till för att behaga mitt öga. Som E, honom ser jag typ varje dag, trevlig och sjukt snygg. Sen har vi M, honom har jag lyckats göra så han blir nervös i min närvaro xD haha. Och så har vi Z, den stackarn försökte bjuda ut mig. F, otillåtna vibbar som lättar upp vardagen lite ;-) dessutom kom jag på honom igår med att spana in min rumpa.. ;p haha!

Forts.

Och så sist men absolut inte minst, K, han som kom och "intervjuade" mig. Han är inte snygg, utan han ser naturligt jävla bra ut! Han fick mig nästan knäsvag (notera nästan, då jag inte längre blir knäsvag, den egenskapen ihop med mina myskänslor ligger i en låda hemma i skåne). Men följande princip är det alltså som gäller. Män är objekt, punkt slut.

RSS 2.0