Dessa djur..

Har ledig dag idag. Men den blev inte som det var tänkt. Jag skulle egentligen ha ätit frukost med syster och Lukas och sen skulle jag och lilleman ha en dag för oss själva. Men som sagt, planerna blev ändrade. Istället tog jag sovmorgon och har nu ätit en rejäl frukost. Ska strax baka lite till ikväll. Ska äta middag på tu man hand med min bästa vän och ser mycket framemot det! Kan behöva en bra mysdag efter igår. Franke smet under grinden och ut på vången när jag skulle ta in små hästarna. Tog mig tio min, en muta, ett lassokast och två stukade fingrar innan jag fick tag på honom. Men skam den som ger sig!


Kallt!

En frusen liten Franke. Små hästarna hade lager av frost på sig ikväll när jag kom till stallet. 17 minus. Hu! Alla 6 hästarna stod och väntade vid grinden, lite förståeligt tycker jag. Smög till alla hästarna en morot var. Även gamle herkules, som egentligen inte ska äta sånt pga dåliga tänder, fick en liten liten bit. Och oh så glad han blev! Huckrade och spetsade öronen och sen fick jag mig en liten kärvänlig puff. Har sagt det förr och säger det igen, dessa djur, mitt hjärta rymmer en stor del av er! ❤️


Lovely

Syrrans brudbukett. Har aldrig varit så nöjd med något jag gjort inom floristiken, som jag är med denna bukett. Och vilken tur att det var till något så stort och viktigt som min storasysters bröllop :) tycker den är underbar!


Vissa stunder är mer värdefulla än andra.

Ibland är det väldigt svårt att fånga något vackert på bild. Speciellt när man fotar med iPhonen. Ett försök gjordes iallafall häromdagen. Utsikt från stalldörren, vindstilla och sådär lagom kallt. Det var mysigt att stå där, med denna utsikt, kelandes med stallkatten och höra hästarna prata i bakgrunden. Ellingtons mörka huckrande är något av det bästa jag vet. Jag blir sådär varm i hjärtat och känner mig allmänt lyckligt lottad. Dessa djur alltså.


Mitt hjärta smälte

Mosters älskling har fått dille på hästar, och det är inte vilken häst som helst som duger, utan det ska ju självklart vara Ellington. Och vem kan klandra honom? Elle är ju finaste mys hästen. Och älskar barn det gör han med, så bättre kan det knappast bli :)

Sötnosen kom till stallet och skulle få rida. Jag gjorde i ordning lagom "stora" Totte. Medans små killarna red Totte så red Rasse Ellington. Och tyckte lilleman det var intressant att sitta på Totte? Nej. Sken han som en sol när vi hoppade upp på Ellington? Ja! Mitt hjärta smälte. Denna fina unge ❤️


Best of 2012

Tärna & marskalk. Jag & Jesper.
Anne & Jims bröllop. 120707.
Höjdpunkten på 2012.


Ups and Downs of 2012

2012 gick ju fort. Året började rätt trist, var bra i mitten och fick en liten tråkig period här i slutet, men slutade ändå väldigt bra. Det har varit en hel del ups and downs, men så är det väl för det mesta här i livet.

Tänkte lista lite bra och dåligt under året som gått, och ja, vi börjar väl med det dåliga och avslutar med det som är bra - väl? ;)

Downs
Årets första 5 månader, då gamla chefen inte sålt än. Att jobba för en mytoman som missköter ekonomin är ingen höjdare. Många vredes utbrott på jobbet!

Att min fina Ellington var sjuk i princip hela sommaren. Skadad och fästingsjuka, ingen hit alls, för någon av oss.

Att jag förlorade/ gled isär med en gammal vän.

Att vi inom loppet av årets 3 första månader avlivade två hästar.

Att min mamma i början av december blev sjuk i lunginflammation och blev så dålig att hon hamnade i respirator. Ett par jobbiga dagar följde innan hon vaknade och man började känna sig lugn igen.

Stress, stress och stress, hela 2012 har genomlidits med temat stress.

Ups!
Att vi nu har ny ägare på jobbet och jag blev restaurangchef på riktigt, i en restaurang där allt flyter på och de stora problemen är få.

Att min Ellington nu är frisk och glad igen och vi har börjar träna på riktigt, för en tränare.

Att jag flyttade till hus och blev sambo.

Att mamma nu är på bättrings vägen.

Att vi har fått många kvällar med god mat och härliga vänner.

Att jag fick vara tärna på min systers bröllop. Fick göra brudbuketten och planera möhippan. Årets höjdpunkt!

Att nyheten om att jag blir moster för andra gången kom. Snart är det dags!


Önskar er alla ett bra 2013.
Jag har lagt mindre stress som mitt nyårslöfte. Vad är ert löfte?




RSS 2.0