Sep. 30, 2012

Söta kisekatterna Trisse och Svante bjöd på en mys stund nu på morgonen. Snart är det stallet en sväng och sen blir det scrapbookmässa, väla och Ikea. Hej du soliga söndag!


Ljuva 50-tal

Underbart fin klänning från sent 50-tal. Hade gärna hängt denna i min garderob!


Lycklig!

Jag är en lyckligt lottad tjej! Hade sett framemot en timme av egentid, komma ikapp med ett par avsnitt av hart of dixie. Men så kom min kärlek hem tidigare än vanligt och där försvann min egentid, trodde jag. Fina sambon gick in på kontoret och stängde dörren om sig, så att jag fick min egentid ändå! :) Han är bäst, min man.


Himmabygge!

När lusten faller på, fast att man har en inbiten dressyr häst ;)
Höjdens tyckte Elle! Öronen spikrakt framåt och racer växeln i :P Redan när vi red in på banan och han fick syn på hindret blev han positiv. Surade lite när han förstod att vi skull göra annat innan vi började skutta, men direkt när jag styrde honom mot det ändrade han attityd! Vilken stjärna jag har! Att det blev mega språng tar vi inget extra för, tekniken har han inte riktigt, och vem kan klandra honom när han är 17 år och har varit dressyr häst hela sitt liv? Inte jag iallafall. Mot slutet fick vi dock till det i både trav och galopp :) lika nöjda är vi nog båda två.


Powerwalk

Varför inte kombinera nytta med nöje?! En powerwalk samtidigt som Ellington blir tömkörd i terräng och bygger muskler, yeey! Win win situation :)


Tömkörning

Min pärla och jag tömkörde nu i eftermiddag. Han gick så fint min Ellington! Längesen vi var så synkade när vi tömkörde, så det var faktiskt riktigt skönt att allt stämde idag. Att herrn dessutom ville busa lite när vi var klara var ju bara ett enda stort plus! Kul att han äntligen annamat mina försök att leka och skapa en bättre kontakt. Så han inte bara ser mig som sin ryttare utan även som en figur man kan göra andra roliga saker med :) som sagt, mycket är på rätt spår nu.


Knapert!

Knaper uppdatering här, men så blir det när livet passerar i 190 och dessutom blogg.se appen krånglar. Alla saker från inlägget nedan är sålda. Jag är också helt inflyttad i huset och lägenheten är ett minne blott. Känns otroligt bra! Mycket är på rätt spår nu. Ska börja träna för tränare nu i höst. Är på tiden att det blir lite struktur på mig och Elle ;) Ska se om jag kan få igång bloggandet igen!


RSS 2.0