Äntligen!

SÅ JÄVLA BRA! Bästa vännen Emilie flyttar hem till Skåne igen! Jag är så glad! Kommer bli underbart att ha fröken på hemmaplan igen. Så mycket att göra och så lite.. Nej vänta, vi har ju all tid i världen numera! :D


Vad blir det för mat?

Man tager vad man haver! Lördags frukosten är alltid lika inspirerande ;)


Stressar? Jag?

Sitter på Bilprovningen och väntar på att få ombesiktiga Robins bil. Hade lite smått stress symptom där ett tag, då jag sitter där hemma och bara ska dubbelkolla tiden. Var bombis på att det var 10.25 men jag har skrivit upp 10.15. Kl är 9.45, jag har ca 15 min körning och har inte packat väskan, borstat tänderna, tagit på mig strumpor eller gått ut med ridkläderna i förrådet (så Robin inte dör av lukten när han kommer hem..). Panik! Kommer hit 10.10 och mycket riktigt, det var kl 10.25.. Godmorgon, idag är det fredag!


Jobb söndag

Te, skorpor och melon på jobbet. Helt okej söndag ändå. Än sålänge är här lugnt och skönt, vilket är bra, för då hinner jag ikapp med lite kontors arbete :) senare blir det en sväng till stallet, tänkte tömköra Ellington idag, tror det kan behövas då det var ett tag sen nu. Vad gör ni en söndag som denna?


Hjärtat

Igår.

Glad häst redo för en mysrunda!



RSS 2.0