Underbart!

Älskar detta underbart fina vår väder! Är så fint att se hästarna beta i kvälls solen. Det är då all negativ energi bara rinner av en.

Blev en uteritt med Ellington igår. Så himla mysigt! Solen sken, 16 + grader och en häst som var på fantastiskt humör. Han var så glad att han till och med hoppade över stocken (i vanliga fall tvär nitar han och går över..). Att det dessutom blev en låååång galopp sträcka gjorde ju inte saken sämre. Att bara få släppa tyglarna och låta Ellington sträcka ut, ja det var så väldans skönt. Behöver jag säga att vi båda två njöt multum? Slänger in lite av en bild bomb idag.






Så ska det ju alltid doftas & pipas & allmänt checkas av läget när Elle
kommer tillbaka in i hagen..



Efter att jag borstat honom i en timme


Lortgris!

Garden girl

Arbetsbyxorna jag fick i födelsedagspresent av Robin. Fina va?!


Dåligt!

Uppdatering har varit knaper, jag vet. Här skulle kommit ett inlägg om hur min påskhelg var, och hela helgen har jag försökt att få till ett inlägg och visa de fina arbetsbyxorna jag fick av min pojkvän i födelsedags present. Men då blogg.se appen är totalt jäkla värdelös och vägrar publicera inlägg med bilder, så har det inte blivit någon uppdatering alls. Så därför kära vänner och läsare, så får ni nog förbereda er på att jag inom kort kommer byta bloggportal, dvs skaffar ny blogg med ny adress. Återkommer med mer information inom kort.


Ljuva vårsol!

Sitter på bänken utanför stallet och njuter av solen, värmer gött ;) ska strax in och lägga in mat i boxarna och sen ta in odjuren. Känns som att sämre kan man ju ha det! Att jag dessutom är ledig fram till tisdag gör ju inte situationen känns dålig på något sätt alls :)


Jag & min nya elit-häst!

Vad tycker ni, är vi inte som klippt och skurna för varandra jag och Totte? ;)



Läget att knipa käft kanske?

Man blir fan förbannad! Fick reda på igår att när veterinären ringde och meddelade att Leffe inte gick att laga och där med skulle få fortsätta att sova, så berättar han också att om han hade öppnat upp knäet från allra första början så hade Leffe varit helt återställd idag. Varför berättar man en sån sak? I det läget är det verkligen knipa käft som gäller! Istället har nu Leffe gått och haft jätteont hela tiden, då benbiten skavt väck allt brosk runt knäet och även börjat nöta en grop i skelettet på baksidan av knäet. Blir man förbannad eller?!


RSS 2.0