Bokhylla, böcker, kärlek

Har under en tid grubblat över huruvida jag vill ha en bokhylla eller inte. Slutsatsen har blivit att jag vill, men den måste vara unik och spegla både mig och min kärlek för böcker. Tuff nöt att knäcka med andra ord! Nu ikväll bestämde jag mig dock för att ta tag i saken och börja googla. (Jag älskar google!) Och som jag hoppades, så dök där upp ett par alternativ som jag genast föll för. Nu ska jag bara övertala min man till att hjälpa mig (läs:jag säger hur det ska vara och han bygger) att bygga min fantastiska bokhylla.

Den här blev jag förälskad i, vilket i sig inte är så konstig, då jag fullkomligen älskar äppellådor! Men, med tanke på hur otroligt svårt det är att få tag på dem, så känns den ganska så ouppnåelig. Men den är fin..





En annan bokhylla som fångade mitt hjärta, och som även är i det format som jag faktiskt har tänkt mig, är den som är nedan. Den hade passat perfekt i mitt vardagsrum! Dock vill jag nog ha den lite kortare, och kanske aningens högre. Men gud så fin den är!


RSS 2.0