3rätters

Har "lyxat" och gjort en trerätters till mig själv idag, såhär på en onsdag. Till förrätt blev det en knäckemacka med smörstekta kantaraller toppade med flingsalt - SÅ GOTT! Till huvudrätt blev det pyttipanna och stekt ägg, och till efterrätt blir det ett marabou mjölkchoklad! Haha, enkelt och gott ska det ju vara ;)
Slänger in en bild på Ellington, tagen för tre månader sen, i skogen. Då kunde man inte stå stilla med herren, för då såg det ut sådär - huvudet frenetiskt upp och ner och hovarna i luften hela tiden. Idag var han superduktig i skogen! Det har han varit de senaste ggr också för övrigt, lugn och behaglig. Och på banan lyckades vi med ett sjukt fint galoppombyte idag, vilket inte händer så ofta, då det är hans akilleshäl.. :) En nöjd tjej hej!


Inredning

Jag tycker det är så ofantligt roligt och värmande, med alla de fina komplimangerna jag fått om min inredning. Jag blir så glad! Nu ska jag snart ge mig an ett nytt projekt här hemma. Hallen och "halvan" ska få sig ett nytt lyft. Det ska sättas upp ny tapet, en gräddvit/brun/guld (?) istället för den svarta som jag har nu, som dessutom är påväg att ramla av väggarna här, haha! Dessutom ska "halvan" mest troligt bli matrum. Har ju faktiskt inget bord som går att sitta och äta vid här hemma. Eller förlåt, nu ljög jag, jag har ett bord i källaren som går att bära upp och sätta i vardagsrummet och äta vid. Lite bökigt dock.. Så om min planering går som jag tänkt, så ska det komma upp ett mörk brunt gammalt träbord i "halvan" som ska fungera som matbord. Det är dessutom ett bord som jag har i princip tvingat mamma att spara i en väldans massa år, just för att jag alltid velat ha det, hihi :) Hoppas nu bara på att det blir så bra som jag tänkt mig. Tavellisterna i "halvan" åker ner, och böckerna åker in i bokhyllan. Garderoberna får dock stå kvar, för dem har jag ingen annanstans att göra av här hemma. Jag ska försöka vara duktig med kameran så ni får före - under - efter bilder, men vågar inte lova något!




Såhär ser för övrigt "halvan" ut förtillfället, datan brukar stå där också.

RSS 2.0