Omoraliskt.

Tycker det är fjantigt och omoraliskt att bröstcancern får så mycket uppmärksamhet. Finns så många andra sjukdomar som knappt får några bidrag alls, inte ens statliga. Finns så mycket andra hemska sjukdomar, med dödlig utkomst som hade behövt pengar till forskning. Cancer har lyckliga slut. Det har inte ALS. Tycker det är förjävligt. Hatar rosabandet kampanjen.

tavelmakare!

Jag har äntligen tagit tag i min tavel sitaution. Idag är min första tavla gjord, och den blev så bra! Jag är så himla nöjd och har många ideér till fler tavlor :) Vill ni se den? Here it comes!


back on track!

Är det någon som fortfarande har intresset kvar för denna arma blogg, trots sämsta uppdateringen någonsin? I så fall, GRATTIS! här kommer ett inlägg ;P Har ikväll haft det mysigt och väldigt trevligt med vänner och kusin (!) det ni! Har skrattat väldigt mycket och det är alltid positivt. :) I morgon är det frukost på Tea Pot med min fina väninna Emilie som är hemma i Skåne på visit. Tjejmiddag på kvällen, sen till Åhus och mysa med min kärlek. På söndag fyller mannen 20 år, och jag bara längtar efter att få överlämna hans superbraiga present! Fy fan vilken bra flickvän jag är. Om jag får säga det sjäv förståss ;) Nu är det dock mätning av lister som gäller, sen sängen :)

RSS 2.0