<3

Du får hata mig för att jag är ärlig, jag älskar dig tillräckligt mycket för det. Din lycka är mitt främsta intresse. Men tårarna svider inte mindre för det. Jag hoppas dock att jag vet, att vår starka vänskap tar sig igenom värre saker än detta. Du har stått vid min sida genom de svåraste sakerna jag upplevt de senaste tre åren. Olycklig kärlek, galen vänskap, och jobbiga diagnoser. Jag vill ha dig vid min sida flera år framöver, jag skulle vilja säga resten av mitt liv. För du har varit den som burit mig genom eld, nu är det min tur att bevisa. Du är min bästa vän, E! Inte mer eller mindre pga denna kvällen. Iallafall inte från min sida..

:D

Glöm vad jag skrev, han kom nu! :D

buhu, cry me a river.

Hey, I'm lonely. Min käraste har övergett mig denna natt. Kattskrälle! Jag får väl helt enkelt försöka göra det bästa av alldeles för mycket sängplats.. Hur man nu gör det?

stackars lilla mig,

Smärta! Har så sörens ont så jag vet knappt vad jag ska göra.. Eller jo, en sak vet jag, jag ska tvinga min bror att massera mig sen, knåda ut mina muskelknutor. Då kommer iallafall lite av smärtan att försvinna. Mitt onda muskelfäste kommer han inte kunna trolla bort. Får bli till att ringa läkaren i morgon, men är inte säker på om jag vill höra vad han har att säga..

smile

When you smile I’m reaching for oxygen


Jag var förresten ute i fredags, med Sam :)


Kommunikationsproblem.

Jag tror jag har problem i mitt sambo förhållande. Kommunikationsproblem. Han blir sur när jag rör mig för mycket i sängen, min säng, (jag stör ju hans sömn då..). Han blir irriterad när jag puttar på honom & säger till honom att han snarkar, (jag hör ju för sören inte vad dem säger på tvn!). Han försöker ta all plats i sängen & man kommer på honom med att putta på en för att få mer plats. Förstår ni mitt problem? Do you see what I'm dealing with? Men jag älskar honom ändå, min lilla Algot ;)




cutie!

iih! Precis sett bilder på mitt systerbarn, sött sött sött! Jag vet också vad det är för kön, men det väntar jag med att berätta :)

Måndag

Är det normalt att behöva skruva upp ljudet på TV:n för att ens katt snarkar så högt? Är det fler än jag som har detta "problemet"? Haha :P Helt galet! Och förresten, kanske att det finns en annan karriär för mig, som relationsexpert? Vem vet inte du, vem vet inte jag, vi ingenting nu, vi vet inget idag! ;D

Chicko

Nu sover han, för gott. Min lilla vovve fick somna in igår & idag är det rysligt tomt här hemma. Men det var det bästa att göra, han var gammal & hade ont. Det kvittar hur många bra dagar han hade, han hade ändå fler dåliga. Han har det iallafall bra nu. Men det gjorde ont i mitt hjärta att höra honom skrika av smärta när veterinären gav honom sövsprutan. Det var en jättegrov nål =/ Men som sagt, han har det bättre nu.




gaaaalet!

Jag skulle helt seriöst kunna döda för Alex Pettyfer. Helt seriöst.

"Actually Ms Kingsley, it was Kate's vomit. I was just laying in it." - Drippy i Wildchild (där Alex för övrigt spelar den manliga huvudrollen!)


skor skor skor

Två par nya skor + frakt för under 400 spänn. Kan det bli en bättre dag? Att jag dessutom umgåtts med min älskade syster idag, gör den verkligen inte sämre :)


klackhöjd 12 cm


klackhöjd 11 cm

RSS 2.0